نتایج جستجو "آلو"

🌸🌸🌸غذای سنتی🌸🌸🌸
🍲خورش لوبیا سبز
🔸مواد لازم
گوشت خرد شده: 400گرم
لوبیا سبزخرد شده:450گرم
سیب زمینی:یک عدد بزرگ
آلوبخارا:10تا12عدد
زعفران آب شده:2قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی:2قاشق غذاخوری
نمک-روغن-فلفل-دارچین-زردچوبه و آویشن: به میزان لازم
پیاز:یک عدد
آبلیمو: 3قاشق غذاخوری
✨✨✨ خواص ✨✨✨
یک غذای ...
👨‍🍳 دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای 👇
@chefhomechef
⏱ زمان آماده سازی: 50 دقیقه
👥 برای 4 نفر
🤝 مواد لازم:
ـ پیاز: ۱ عدد
ـ روغن: به میزان لازم
ـ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
ـ لپه: ۸۰ گرم
ـ برنج: ۱/۲ پیمانه
ـ سبزی دلمه: ۲۰۰ گرم
ـ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ـ نمک: به میزان لازم
ـ فلفل سیاه: به میزان لازم...
🍲دستور پخت شیردون مَعبَر(سیرابی و شیردان)🐑
😋غذای لذیذ و مقوی سنتی شوشتر
📝مواد لازم:
🐑شیردان و سیرابی گوسفندی یک کیلو
🌰پیاز سه عدد بزرگ
🍟نخود 150گرم
🍚برنج 250گرم
🌶ادویه به میزان لازم
🍈لیموعمانی 5عدد
🍇کشمش ،آلو ،زرشک و هِل به اندازه دلخواه
💢ابتدا شیردان و سیرابی های گوسفند شسته شده و برای گر...
😋 دستور پخت دلمه برگ مو 👇
زمان آماده سازی: 70 دقیقه
برای 4 نفر
@chefhomechef
🤝 مواد لازم:
ـ برگ مو: ۱/۲ کیلوگرم
ـ برنج: ۱/۳ پیمانه
ـ گوشت چرخ کرده: ۱/۲ کیلوگرم
ـ پیازچه: ۱/۲ پیمانه
ـ سبزی های معطر: ۲ پیمانه
ـ ادویه: به میزان لازم
ـ دارچین: به میزان لازم
ـ آلو زرد با آلو سبز خیس شده: به میزان لازم...
😋 دستور پخت خورشت به 👇
زمان آماده سازی: 130 دقیقه
برای 6 نفر
@chefhomechef
🤝 مواد لازم:
ـ به: ۳ عدد
ـ پیاز: ۱ عدد
ـ گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
ـ رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
ـ آلو: به میزان لازم
ـ نمک: به میزان لازم
ـ فلفل: به میزان لازم
ـ ادویه: به میزان لازم
ـ زردچوبه: به میزان لازم
ـ شکر: به میزان لازم
...
🌸🌸🌸غذای سنتی🌸🌸🌸
🍲خورش لوبیا سبز
🔸مواد لازم
گوشت خرد شده: 400گرم
لوبیا سبزخرد شده:450گرم
سیب زمینی:یک عدد بزرگ
آلوبخارا:10تا12عدد
زعفران آب شده:2قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی:2قاشق غذاخوری
نمک-روغن-فلفل-دارچین-زردچوبه و آویشن: به میزان لازم
پیاز:یک عدد
آبلیمو: 3قاشق غذاخوری
✨✨✨ خواص ✨✨✨
یک غذای ...
#قورمه_سبزی
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خورش قورمه سبزی آموزش داده شود.
مواد لا...
😋 دستور پخت خورشت آلو مسما 👇
زمان آماده سازی: 180 دقیقه
برای 4 نفر
@chefhomechef
🤝 مواد لازم:
ـ روغن: به میزان لازم
ـ پیاز: ۲ عدد
ـ لپه: ۱/۲ پیمانه
ـ مرغ: ۴ تکه
ـ نمک: به میزان لازم
ـ فلفل: به میزان لازم
ـ زردچوبه: به میزان لازم
ـ قیسی: ۱۲ عدد
ـ آلو سیاه: ۱۲ عدد
ـ زعفران: به میزان لازم
ـ شکر: ۲ ق...
😋 دستور پخت خورشت آلو اسفناج 👇
زمان آماده سازی: 120 دقیقه
برای 4 نفر
@chefhomechef
🤝 مواد لازم:
ـ پیاز: ۱ عدد
ـ آب گوشت: ۱ پیمانه
ـ اسفناج: ۱ کیلوگرم
ـ آلو بخارا یا آلو سیاه: به میزان لازم
ـ پیازچه: ۴ ساقه
👩‍🍳 دستور پخت:
۱. گوشت را با پیاز کمی در روغن سرخ کرده و همراه زردچوبه و آب گوشت و آب بگذا...
طرز تهیه #خورشت_قورمه_سبزی جا افتاده و خوشمزه
😋😋😋
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خ...
طرز تهیه #خورشت_قورمه_سبزی جا افتاده و خوشمزه
😋😋😋
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خ...
#قورمه_سبزی
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خورش قورمه سبزی آموزش داده شود.
مواد لا...
#کوفته_تبریزی
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۷۵ گرم
لپه‎ ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
سبزی معطر خشک ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد میانی :
آلو ،زرشک و گردو(به دلخواه) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱-لپه را جداگانه بپزید و آبکش کنید تا هیچ آبی نداشته باشه بزارید کاملا خنک بشه. برنج هم جداگانه نیم پز کنید و بزارید کاملا خنک بشه.
فقط نکته مهم اینه که برنج و لپه باید کاملا خنک و بدون آب باشه.
۲-نصف لپه پخته شده رو با گوشت چرخکرده چرخ کنید یا درون دستگاه غذاساز میکس کنید و بقیه لپه رو به همون شکل به مواد اضافه کنید.
۳-گوﺷﺖ ﭼﺮخ ﮐﺮده ﻫﺮﭼﻘﺪر ﺑﻮد به اندازه نصفش لپه و به اندازه نصف لپه برنج ،یعنی اگر گوشت چرخکرده یک کیلوگرم بود نیم کیلو لپه و ۲۵۰ گرم برنج.
۴-برنج نیم پخت شده و خنک شده را به بقیه مواد اضافه کنید.
۵-یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم و به مواد اضافه میکنیم و ورز دهید.
۶-نکته مهم در کوفته این که مواد کاملا به خرد هم بروند و ورز داده بشند. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره.
۷-یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم.
معمولا برای هر سه عدد کوفته که درست میکنید باید یک عدد تخم مرغ کامل به موادتون اضافه کنید.
۸-سبزی های معطر را نیز بیفزایید. سعی کنید از سبزی خشک استفاده کنید،چون یکی از دلایلی که باعث وارفتن کوفته میشه آبی است که تو سبزی و مواد دیگه می مون.سبزی کوفته شامل تره ،مرزه‌،ترخون ،شوید ،نعناست که مقدار تره باید بیشتر از بقیه باشه و نعنا کمتر باشه.
۹-ادویه ها را اضافه کنید و دوباره ورز دهید. در مورد ادویه میتونید از زیره سیاه ،ادویه کاری،جوز هندی به مقدار خیلی کم ،زردچوبه،فلفل سیاه ،آویشن،نمک و دارچین استفاده کنید. توجه داشته باشید که از هر ادویه ای که استفاده می کنید باید هم در مواد کوفته بریزید هم در آب کوفته.
۱۰-چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.
۱۱-بعد از ورز دادن مواد با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید.
به هیچ وجه دستاتون رو خیس نکنید تا کوفته های بهتری داشته باشید.
۱۲-داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید .
برای تهیه آب رب کوفته (سُس کوفته )و پخت آن چهار قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ روغنش قرمز رنگ بشه یعنی رنگ رب رو به خودش بگیره
۱۳-پیاز داغ آماده شده رو به رب سرخ شده اضافه کنید. سپس چهار الی پنج لیوان آب را اضافه کنید و بزارید بجوشه وقتی آب جوشید کوفته ها را به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید.
۱۴-بهتر این است که کوفته ها کاملا در آب غوطه ور باشند.اما اگر میخواهید آب غلیظی داشته باشید میتونید آب کمتری بریزید.
۱۵-حرارت کوفته رو خیلی زیاد نکنید و درش رو نیم باز قرار میدیم به مدت حدود یک ساعت آماده میشه. بعد از نیم ساعت برید سراغش و کوفته ها رو کمی جا به جا کنید و بر گردونید. البته این کار رو هم خیلی آروم انجام بدید.
۱۶-برای سرو هم اول کوفته ها رو در ظرف بکشید و بعد آبش رو روش بریزید. بعضی ها هم آبش رو جدا گونه سرو میکنن و نون رو در اون ترید میکنند. میتونید کوفته هاتون رو با زرشک و آلو تزیین کنید.
۱۷-اگر تعداد زیای کوفته آماده کرده اید میتونید اضافه هاشو درون سینی بچینید و بزارید فریزر تا خودشو بگیره وقتی خودشو گرفت درون کیسه فریزر بگذارید و فریز کنید و هروقت خواستید استفاده کنید.
۱۸-فقط دقت داشته باشید که کوفته فریزر شده رو نباید بزارید بیرون داخل هوای اتاق تا یخش باز بشه. برای پخت کوفته فریزر شده کوفته را همانطور منجمد در آب در حال جوش (سُس کوفته )بندازیدو بعد یکساعت حرارت را خاموش کنید
اطلاعات بیشتر
#کوفته_اصیل_تبریزی
🍅🥓🍱🍲🌶
مواد لازم برای کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
لپه 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
زعفران، نمک، فلفل، ادویه، دارچین، گل سرخ به مقدار لازم
تره و مرزه به مقدار لازم
پیازداغ...
#کوفته_اصیل_تبریزی
🍅🥓🍱🍲🌶
مواد لازم برای کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
لپه 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
زعفران، نمک، فلفل، ادویه، دارچین، گل سرخ به مقدار لازم
تره و مرزه به مقدار لازم
پیازداغ...
#کوفته_تبریزی
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۷۵ گرم
لپه‎ ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
سبزی معطر خشک ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد میانی :
آلو ،زرشک و گردو(به دلخواه) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱-لپه را جداگانه بپزید و آبکش کنید تا هیچ آبی نداشته باشه بزارید کاملا خنک بشه. برنج هم جداگانه نیم پز کنید و بزارید کاملا خنک بشه.
فقط نکته مهم اینه که برنج و لپه باید کاملا خنک و بدون آب باشه.
۲-نصف لپه پخته شده رو با گوشت چرخکرده چرخ کنید یا درون دستگاه غذاساز میکس کنید و بقیه لپه رو به همون شکل به مواد اضافه کنید.
۳-گوﺷﺖ ﭼﺮخ ﮐﺮده ﻫﺮﭼﻘﺪر ﺑﻮد به اندازه نصفش لپه و به اندازه نصف لپه برنج ،یعنی اگر گوشت چرخکرده یک کیلوگرم بود نیم کیلو لپه و ۲۵۰ گرم برنج.
۴-برنج نیم پخت شده و خنک شده را به بقیه مواد اضافه کنید.
۵-یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم و به مواد اضافه میکنیم و ورز دهید.
۶-نکته مهم در کوفته این که مواد کاملا به خرد هم بروند و ورز داده بشند. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره.
۷-یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم.
معمولا برای هر سه عدد کوفته که درست میکنید باید یک عدد تخم مرغ کامل به موادتون اضافه کنید.
۸-سبزی های معطر را نیز بیفزایید. سعی کنید از سبزی خشک استفاده کنید،چون یکی از دلایلی که باعث وارفتن کوفته میشه آبی است که تو سبزی و مواد دیگه می مون.سبزی کوفته شامل تره ،مرزه‌،ترخون ،شوید ،نعناست که مقدار تره باید بیشتر از بقیه باشه و نعنا کمتر باشه.
۹-ادویه ها را اضافه کنید و دوباره ورز دهید. در مورد ادویه میتونید از زیره سیاه ،ادویه کاری،جوز هندی به مقدار خیلی کم ،زردچوبه،فلفل سیاه ،آویشن،نمک و دارچین استفاده کنید. توجه داشته باشید که از هر ادویه ای که استفاده می کنید باید هم در مواد کوفته بریزید هم در آب کوفته.
۱۰-چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.
۱۱-بعد از ورز دادن مواد با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید.
به هیچ وجه دستاتون رو خیس نکنید تا کوفته های بهتری داشته باشید.
۱۲-داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید .
برای تهیه آب رب کوفته (سُس کوفته )و پخت آن چهار قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ روغنش قرمز رنگ بشه یعنی رنگ رب رو به خودش بگیره
۱۳-پیاز داغ آماده شده رو به رب سرخ شده اضافه کنید. سپس چهار الی پنج لیوان آب را اضافه کنید و بزارید بجوشه وقتی آب جوشید کوفته ها را به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید.
۱۴-بهتر این است که کوفته ها کاملا در آب غوطه ور باشند.اما اگر میخواهید آب غلیظی داشته باشید میتونید آب کمتری بریزید.
۱۵-حرارت کوفته رو خیلی زیاد نکنید و درش رو نیم باز قرار میدیم به مدت حدود یک ساعت آماده میشه. بعد از نیم ساعت برید سراغش و کوفته ها رو کمی جا به جا کنید و بر گردونید. البته این کار رو هم خیلی آروم انجام بدید.
۱۶-برای سرو هم اول کوفته ها رو در ظرف بکشید و بعد آبش رو روش بریزید. بعضی ها هم آبش رو جدا گونه سرو میکنن و نون رو در اون ترید میکنند. میتونید کوفته هاتون رو با زرشک و آلو تزیین کنید.
۱۷-اگر تعداد زیای کوفته آماده کرده اید میتونید اضافه هاشو درون سینی بچینید و بزارید فریزر تا خودشو بگیره وقتی خودشو گرفت درون کیسه فریزر بگذارید و فریز کنید و هروقت خواستید استفاده کنید.
۱۸-فقط دقت داشته باشید که کوفته فریزر شده رو نباید بزارید بیرون داخل هوای اتاق تا یخش باز بشه. برای پخت کوفته فریزر شده کوفته را همانطور منجمد در آب در حال جوش (سُس کوفته )بندازیدو بعد یکساعت حرارت را خاموش کنید
دستور از بانوR.Naebi
‏Insta:mo_na_6869
اطلاعات بیشتر
ا در کمی آب خیس کنید تا نرم شود، سپس گوشت، پیاز، نان تست له شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و زردچوبه را خوب مخلوط کرده و به شکل کباب در روغن دو طرف آن را سرخ کنید. این غذا را می توان با برنج یا نان میل کرد.
با گوشت چرخ کرده می توان انواع کباب را طبخ کرد
6. انواع کوفته با گوشت چرخ کرده
کوفته یک نوع غذ...
#کوفته_هویج_قیصی
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
هویج خام ۳ عدد
پیاز رنده ریز شده ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ ق غ
ادویه و سبزیجات معطر و کمی دارچین
برای قسمت میانی کوفته:
پیاز داغ زیاد، قیصی سرخ شده، زرشک تفت داده شده
برای سس:
پیاز رنده درشت شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگی یک پ
رب ۱ ق غ
آلو ترش ۵ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
برای داشتن این کوفته لذیذ، گوشت چرخکرده تونو که مخلوط چرخکرده گوساله و گوسفنده، با هویج و پیاز رنده ریز که آبشو گرفتید باید خوب میکس بشه، به این ملات یک عدد تخم مرغ و آرد نخودچی میزنیم و ادویه و باز خوب ورز میدیم.
از ملات کوفته، اندازه یه نارنگی کوچولو جدا میکنیم و تو دستمون گرد میکنیم لاش مواد میانیمونو میزاریم و خوب فُرم میدیم.
نیم ساعت گردالیهامونو میزاریم تو فریزر، بعد تو کره سرخش میکنیم.
برای سسمون هم پیاز داغ درست میکنیم و پوره گوجه و رب، رب رو که تفت دادیم مقداری آب به سس اضافه میکنیم و یه دونه چوب دارچین، همین که جوشید، کوفته ها رو منتقل میکنیم داخل سس و اجازه میدیم کوفته ها بپزه.
پانزده دقیقه مونده به سرو آلوهای ترشمونو میندازیم تو سس که مزه سسمون رویایی بشه....😋
این کوفته برای زمانیکه هوس کوفته کردیمو وقت کمی داریم خیلی مناسبه😉
اطلاعات بیشتر
#خورشت _ناردون
مواد لازم
پیاز: یک عدد بزرگ
سیر تازه: 2 حبه
انار دانه شده: نصف پیمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آب انار: یک و نیم پیمانه
ران مرغ: 3 تکه حدوداً 600 گرم
طرز تهیه خورش ناردون با مرغ
بعد از اینکه تکه های مرغ را شستید، آن ها را مزه دار می کنید. شما می تو...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 مرداد 1397 📜
🍔 خورش آلو 🍔
مواد لازم :
🌭سینه مرغ : 1 عدد
🍖آلو بخارا : 10 عدد
🌭پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
🍖رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
🌭شکر : 1 قاشق غذا خوری سر خالی
🍖نمک، فلفل و زرچوبه : به مقدار لازم
🥐 دستور پخت 🥐
🥘برای پخت این خورشت از هر قسمت مرغ مثل ران یا گوشت سفی...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 مرداد 1397 📜
🍔 خورش آلو 🍔
مواد لازم :
🌭سینه مرغ : 1 عدد
🍖آلو بخارا : 10 عدد
🌭پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
🍖رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
🌭شکر : 1 قاشق غذا خوری سر خالی
🍖نمک، فلفل و زرچوبه : به مقدار لازم
🥩 @pillows01
🥐 دستور پخت 🥐
🥘برای پخت این خورشت از هر قسمت مرغ مثل ران...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 مرداد 1397 📜
🍔 خورش آلو 🍔
مواد لازم :
🌭سینه مرغ : 1 عدد
🍖آلو بخارا : 10 عدد
🌭پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
🍖رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
🌭شکر : 1 قاشق غذا خوری سر خالی
🍖نمک، فلفل و زرچوبه : به مقدار لازم
🥩 🥩
🥐 دستور پخت 🥐
🥘برای پخت این خورشت از هر قسمت مرغ مثل ران یا گوشت...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 مرداد 1397 📜
🍔 خورش آلو 🍔
مواد لازم :
🌭سینه مرغ : 1 عدد
🍖آلو بخارا : 10 عدد
🌭پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
🍖رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
🌭شکر : 1 قاشق غذا خوری سر خالی
🍖نمک، فلفل و زرچوبه : به مقدار لازم
🥩 @Faalroozane 🥩
🥐 دستور پخت 🥐
🥘برای پخت این خورشت از هر قسمت مرغ مثل...
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی
جا افتاده و خوشمزه
😋😋😋
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خ...
#مرجو _خورش
مرجو خورش (خورش عدس طالقان)
مواد لازم:
گوشت گوسفندی: ۳۰۰- ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
عدس: یک پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
زعفران
رب گوجه
آبغوره
طرز پخت:
پیازها رو خلال کرده و با زرچوبه تفت داده تا طلایی شود. گوشت را اضافه ...
طرز تهیه #خورشت_قورمه_سبزی جا افتاده و خوشمزه
😋😋😋
خورشت قورمه سبزی یک غذای اصیل و لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب می باشد. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران عزیزمان به طور معمول به یک شکل و شیوه و با انواع مواد کم و بیش مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. در این دستور پخت سعی شده عمومی ترین خ...
‍ #آشپزی_آسان
خورشت به آلو
مواد لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
استخوان دنده یا گردن ۱ تیکه نسبتا کوچک
به ۱ عدد
آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
نمک ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم
شکر به میزان لازم (من ۳ ق غ خوری ریختم)
آبلیم...
🌸🌸🌸 آشپزی سالم با #ارگانیکو 🌸🌸🌸
🥘🥘خورش کدو با آلو
🔸مواد لازم
کدو #ارگانیک: 8عددمتوسط
آلوبخارا #ارگانیک: 8عدد
پیاز #ارگانیک:1عدد متوسط
نمک-زردچوبه-دارچین-زعفران: به میزان لازم
روغن کنجد یا زیتون #ارگانیک:به میزان لازم
✨✨✨✨خواص✨✨✨✨
استفاده از این غذا به افرادی که دچار مشکل کبد چرب می باشند توصیه ش...
‍ #آشپزی_آسان
خورشت به آلو
مواد لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
استخوان دنده یا گردن ۱ تیکه نسبتا کوچک
به ۱ عدد
آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
نمک ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم
شکر به میزان لازم (من ۳ ق غ خوری ریختم)
آبلیم...
‍ #آشپزی_آسان
خورشت به آلو
مواد لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
استخوان دنده یا گردن ۱ تیکه نسبتا کوچک
به ۱ عدد
آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۵ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
نمک ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چوب دارچین و گلاب و عرق هل به میزان لازم
شکر به میزان لازم (من ۳ ق غ خوری ریختم)
آبلیم...
🌸🌸 غذای سنتی 🌸🌸
✨✨ قابلی ✨✨
🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡🛡
@sheikhkazemi
🔸مواد لازم؛
🍚برنج : 2 پیمانه
🍂🌾عدس و بلغور درشت : هر کدام 1 پیمانه
🍥پیاز متوسط : 2عدد
🥔سیب زمینی متوسط : 2 تا 3عدد
🍜رشته پلویی و آلوچه
و 🌴خرما و کشمش : به میزان لازم
✨✨خواص✨✨
این غذای آذری منبع خوبی از آهن و ویتامین C است .
به ...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 مرداد 1397 📜
🍔 لواشک آلو 🍔
مواد لازم :
🌭آلوهاي ريز : 2 كيلوگرم
🍖آب : 1 استكان
🥘بايستي آلوهايي كه در ته جعبه ميوه ها مي ماند و با قيمت نازل تر خريداري مي شود را انتخاب كنيد. و يا آلوهايي كه نمي شود در جلوي مهمان گذاشت يا ترش مزه و ريز است را انتخاب كنيد كه اتفاقا باعث صرفه جوي...
سلام ووقت بخیر خدمت اعضای کانال غذای خاص.
در خدمت شماییم با دستور پخت روز
کوفته تبریزی
مواد لازم برای ۵ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه پخته ۱۵۰ گرم
برنج نیمدانه خیس شده ۱۵۰ گرم
مرزه،گشنیز،جعفری خشک ۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز رن...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 2 مرداد 1397 📜
🍔 لواشک آلو 🍔
مواد لازم :
🌭آلوهاي ريز : 2 كيلوگرم
🍖آب : 1 استكان
🥘بايستي آلوهايي كه در ته جعبه ميوه ها مي ماند و با قيمت نازل تر خريداري مي شود را انتخاب كنيد. و يا آلوهايي كه نمي شود در جلوي مهمان گذاشت يا ترش مزه و ريز است را انتخاب كنيد كه اتفاقا باعث صرفه جو...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 2 مرداد 1397 📜
🍔 لواشک آلو 🍔
مواد لازم :
🌭آلوهاي ريز : 2 كيلوگرم
🍖آب : 1 استكان
🥘بايستي آلوهايي كه در ته جعبه ميوه ها مي ماند و با قيمت نازل تر خريداري مي شود را انتخاب كنيد. و يا آلوهايي كه نمي شود در جلوي مهمان گذاشت يا ترش مزه و ريز است را انتخاب كنيد كه اتفاقا باعث صرفه جو...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 2 مرداد 1397 📜
🍔 لواشک آلو 🍔
مواد لازم :
🌭آلوهاي ريز : 2 كيلوگرم
🍖آب : 1 استكان
🥘بايستي آلوهايي كه در ته جعبه ميوه ها مي ماند و با قيمت نازل تر خريداري مي شود را انتخاب كنيد. و يا آلوهايي كه نمي شود در جلوي مهمان گذاشت يا ترش مزه و ريز است را انتخاب كنيد كه اتفاقا باعث صرفه جو...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 2 مرداد 1397 📜
🍔 لواشک آلو 🍔
مواد لازم :
🌭آلوهاي ريز : 2 كيلوگرم
🍖آب : 1 استكان
🥘بايستي آلوهايي كه در ته جعبه ميوه ها مي ماند و با قيمت نازل تر خريداري مي شود را انتخاب كنيد. و يا آلوهايي كه نمي شود در جلوي مهمان گذاشت يا ترش مزه و ريز است را انتخاب كنيد كه اتفاقا باعث صرفه جو...
دستور پخت کوفته تبریزی😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندى و گوساله 300 تا 400 گرم، برنج ١پيمانه، لپه نصف پيمانه، زرده تخم مرغ یک عدد، پیاز دو عدد متوسط، سبزی معطر مرزه و ترخون و گشنیز و جعفری، براى وسط كوفته آلو و زرشک و گردو، رب گوجه 4 قاشق غذا خوری، روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم...
#شوربا_کوفته👆👌👍😊
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله بدون چربی 300 تا 400 گرم
برنج ١ پيمانه
لپه نصف پيمانه
تخم مرغ یک عدد
پیاز ۱عدد متوسط
سبزی معطر مرزه و ترخون و گشنیز و جعفری
براى وسط كوفته آلو یا زرشک یا گردو
رب گوجه 4 قاشق غذا خوری
روغن و نمک و فلفل و زردچوبه پودر شنبلیله وپودر مرزه به ميزان لازم
اب ٤ تا ٥ ليوان
طرز تهیه:
برنج ولپه رو دو تا سه ساعت خيس كردم پیاز رو رنده كردم و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دادم و رب رو اضافه كردم و تفت دادم تا بوى خامى رب گرفته شه و نمک و فلفل وادویه ها رو اضافه كردم وچهار تا پنج لیوان آب ريختم کمی بجوشه بعد هم شعله رو خیلی کم میکنیم و میذاریم آب رب روی گاز باشه وبعد گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه وتخم مرغ وسبزی های معطر خردشده رو مخلوط وحدود دو سه دقیقه ورز میدیم ولپه و برنج رو آبکش کرده وآبش که رفت به مخلوط گوشتم اضافه كردم و باز ورز دادم حدود یک ربع ورز دادم
(توى کوفته مواد کاملا به خرد هم برن و ورز داده شن )اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره چند باری هم مواد رو با دستم بر میدارم و به داخل ظرف مى كوبم وبعد مقدارى از مواد رو بر میدارم یک گلوله گرد باهاش درست مى كنم وسط كوفته رو با زرشك یاآلو وگردو پر ميكنم و کاملا گردش مى كنم و به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست ميزارم بعد ۱۰ دقیقه با حرارت زیاد میزارم بپزه وخودشو بگیره وبعد شعله رو کم میکنم نکته ( اینه که حرارت کوفته رو خیلی زیاد نباشه و درش رو نیم باز قرار میدیم حدود یک ساعت آماده میشه )بعد از نیم ساعت ميرم سراغه کوفته هاوکمی جا به جا مى كنم البته این کار رو هم خیلی آروم انجام ميدم و بعد با سبزی وبرشهای لیمو گوجه تزيين كردم ونوش جان 😘
اطلاعات بیشتر
🌸🌸🌸 غذای سنتی 🌸🌸🌸
✨✨ قابلی ✨✨
🔸مواد لازم
برنج : 2 پیمانه
عدس و بلغور درشت : هر کدام 1 پیمانه
پیاز متوسط : 2عدد
سیب زمینی متوسط : 2 تا 3عدد
رشته پلویی و آلوچه و خرما و کشمش : به میزان لازم
✨✨✨✨خواص✨✨✨✨
این غذای آذری منبع خوبی از آهن و ویتامین C است .
به افراد دیابتی توصیه میشود که سیب زم...