نتایج جستجو "ترشی"

حمیس لبو😋😋😋
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
مواد لازم:
برگ چغندر(بقول ما شوشتریا “چُندُر”) ۱کیلو
لبو به مقدار دلخواه
سیر ۲ پ
برنج عنبر بو ویا نیم دانه ۱ پ
عدس ۱ پ
ماش ۲ پ
لوبیا چشم بلبلی ۱ پ
ترشی ناردونه به میزان لازم
پیاز ۱ ونیم پیمانه خرد کرده
نمک وفلفل به میزان لازم
قبل از توضیح دستور پخت، باید گفت که پیمانه ی موردنظر ما...
#_خورش_ترشی_قورمه_اردبیل
موادلازم📝
پیاز 6 عدد متوسط
گوشت تیکه ای 400 گرم
رب 2 قاشق غذاخوری
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
آب نیم لیتر
آبغوره بسته به ذائقه و ترشی آبغورتون
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
✍️طرزتهیه:
خوشمزگی این خورش به پیاز داغشه ، برای همین میزان پیازش زیاده ، خوب بغیر از گو...
🍃☘🍃
☘خورشت خرفه🍵🍵
☘مواد لازم
خرفه 1کیلو
سبزی خورشت٢۵٠گرم
پیاز ٢ عدد
لوبیا قرمز یا چیتی1فنجان
گوشت بره ....
نمک ،فلفل، زردچوبه ،شنبلیه ،پودر گشنیز به مقدار کافی...
آب لیمو یا لیموعمانی
دستور پخت...
بعد از طبخ و نیم پز شدن گوشت و لوبیا
خرفه و (سبزی خورشت درصورت دلخواه) را که قبلا ریز ریز خورد کرده...
طرز تهیه سیر ترشی معروف و پُرطرفدار
 
سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
مواد لازم برای سیر ترشی :
سیر یک كیلوگرم سركه حدود یک لیتر نمک  2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه سیر ترشی :
بوته‌های سیر...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ #خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ ‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
‍ ✅خورش تره😋
🌟خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
✍مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پی...
#اشکنه
مواد لازم
کره : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۳ لیوان
مرزه : ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرد چوبه : به میزان لازم
آرد : ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی : ۴ عدد
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیاز را خرد کنید و در درون قابلمه به همراه کره پیاز را تفت دهید.
بعد از اینکه پ...
#اشکنه
مواد لازم
کره : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۳ لیوان
مرزه : ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرد چوبه : به میزان لازم
آرد : ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی : ۴ عدد
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیاز را خرد کنید و در درون قابلمه به همراه کره پیاز را تفت دهید.
بعد از اینکه پیا...
سرآشپز پاپیون
سرآشپز پاپیون › ترشی و شور ›
ترشی خرفه فوری
۱۸
۶۴۵

مریم
۱ مرداد ۹۶
۲۲۸.۴k

مواد لازم
ترشی خرفه فوری
۱۰ 
مواد اصلی
خرفه
۲ کیلوگرم
گوجه فرنگی درشت
۳ عدد
سیر
۲ حبه
سرکه سفید
به مقدار لازم
نمک
۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه
۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
درجه سختی...
‍ مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
دستور پخت خورشت کرفس
برای خوشمزه تر کردن خورشت کرفس میتوانید از کنگر و ریواس هم در خورشت استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و دیگر سبزی های دیگر مخلوط کنید.
مواد مورد نیاز برای پخت خورشت کرفس:
گوش...
‍ مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
دستور پخت خورشت کرفس
برای خوشمزه تر کردن خورشت کرفس میتوانید از کنگر و ریواس هم در خورشت استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و دیگر سبزی های دیگر مخلوط کنید.
مواد مورد نیاز برای پخت خورشت کرفس:
گوش...
#ترشی تره
مواد لازم برای تهیه ترشی تره :
سبزی آش شامل اسفناج
جعفری
تره
گشنيز
برنج
تخم مرغ
سير ترشی
آبغوره يا آب نارنج
فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم
دستور پخت :
سبزی را پس از پاک كردن وشستن خرد می كنيم , مقداری از سبزی كوكو را درشت تر خرد می كنيم.
برنج راشسته وهمراه سبزی و آب ميگذاريم بپزد.
وقت...
☘خورشت خرفه🍵🍵
☘مواد لازم
خرفه 1کیلو
سبزی خورشت٢۵٠گرم
پیاز ٢ عدد
لوبیا قرمز یا چیتی1فنجان
گوشت بره ....
نمک ،فلفل، زردچوبه ،شنبلیه ،پودر گشنیز به مقدار کافی...
آب لیمو یا لیمووعمانی
دستور پخت...
بعد از طبخ و نیم پز شدن گوشت و لوبیا
خرفه و (سبزی خورشت درصورت دلخواه) را که قبلا ریز ریز خورد کرده اید ...
👇😋#باقلا_قاتوق_شمال😋👇
اطلاعات بیشتر
✳️مواد لازم برای چهار نفر👇👇
🔹باقالی کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)
🔹شوید(شبت) خشک 3 قاشق غذاخوری
🔹سیر3 الی 4 حبه
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹روغن 3 قاشق غذاخوری
🔹آب 2 لیوان
🔹زردچوبه,نمک و فلفل به میزان لازم
✳️طرز تهیه👇👇👇
 ابتدا باقلی ها را دون کرده و سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده،سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم.بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد
🔴نکات مهم 👇
 🔺تخم مرغ ها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.می توان ازتخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود. 🔺
😋در خطه شمال کشور این غذا را به همراه کته، سیر ترشی، ماهی شور
و زیتون پرورده سرو می کنند.
👌😋نوش جونـــــــــــتـون😋👌
اطلاعات بیشتر
#آش_رشته
اطلاعات بیشتر
خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته
آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود.
مواد لازم آش رشته
 
لوبیا چیتی1 لیوان _ نخود1 لیوان _عدس1 لیوان_ لوبیا سفید 1 لیوان _آرد گندم1 قاشق غذاخوری رشته آش600 گرم _پیاز داغ1 لیوان _سیر داغ1/2 لیوان _نعنا داغ به مقدار لازم_ برای تزیین کشک1 کیلو گرم _
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) 2 کیلو گرم
طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.
نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیفتد.
نکات مهم در پخت آش رشته:
 
1ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.
2ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.
3ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
 5ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.
6_ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.
7ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.
8ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.
8ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).
10ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.
11ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.
12- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.
اطلاعات بیشتر
#خورش_قلیه_میگو
مواد لازم:
سیر 4 حبه
میگو 30 عدد
گشنیز 200 گرم
شنبلیله 50 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
تمبر هندی 1 بسته
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچو...
‌‌کتلت و کوکوهای رژیمی👇
کوکوها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود. کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا تعدادی از دستور ...
طرز تهیه سیر ترشی معروف و پُرطرفدار
 
سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
مواد لازم برای سیر ترشی :
سیر یک كیلوگرم سركه حدود یک لیتر نمک  2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه سیر ترشی :
بوته‌های سیر...
#اشکنه
مواد لازم
کره : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۳ لیوان
مرزه : ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرد چوبه : به میزان لازم
آرد : ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی : ۴ عدد
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیاز را خرد کنید و در درون قابلمه به همراه کره پیاز را تفت دهید.
بعد از اینکه پیا...
#سیر_ترشی
اطلاعات بیشتر
7ساله در 40 روز
مواد لازم برای سه کیلوسیر
سیر۳کیلو
سس سویا ۶ ق.غ
سرکه خرما یا (سرکه ی قرمز) به مقدار لازم
شیره ی انگور یا خرما ۶ ق.غ
رب انار ۳قاشق
نبات
نمک به اندازه
طرز تهیه
برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه
من ازسیرتازه استفاده کردم.
حالا سیر ها رو تمیز كنیدفقط یه لایه ازپوستش وبزاریدبمونه وخوب بشورید وبعدأبزاریدرویه یه پارچه تمیزکه آبش کاملاگرفته بشه.بعدأسیرهارا توی قابلمه بریزیدو سركه ۶تا قاشق سس سویا رو روش بریزید ورب اناروشیرانگوریاخرما رابریزید روش بعد حرارت رو روشن كنید و 10دقیه سیر رو بجوشونید ولی بیشتر نه!چون سیر له میشه.
حالا سیر رو داخل ظرف تمیز بریزید و همون سركه ای كه باهاش جوشیده رو داخل ظرف بذارید تا كاملا بیاد روی سیر حتما سركه رو تست كنید و اگر شیرینی و شوریش كم بود اونو اندازه كنید
حالا درب ظرف رو اول با یه نایلون ببندید و بعد با درش چفت كنید و 40روز در جای تاریك قرارش بدید
سایر نکات
1)این ترشی با سركه بالزامیك واقعا فوق العادست ولی اگر در اختیار نبود از سركه قرمز مخلوط با سركه خرما و عسل و سس سویا استفاده كنید.
3)سس سویا همون نكته جادویی برای تهیه این ترشی هست ابدا اونو خذف نكنید چون باعث تخمیر و خوشمزه شدن ترشی میشه در واقع زمان تخمیر 7ساله رو میكنه 40روز!
اطلاعات بیشتر
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...
#اشکنه
مواد لازم
کره : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۳ لیوان
مرزه : ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرد چوبه : به میزان لازم
آرد : ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی : ۴ عدد
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیاز را خرد کنید و در درون قابلمه به همراه کره پیاز را تفت دهید.
بعد از اینکه پیا...
 
#قورمه_سنتی :
مواد لازم برای دو نفر:
گوشت گوسفندی بی استخوان چربی نگرفته ................... 400 گرم
پیاز درشت......................... یکعدد
سیب زمینی درشت........ یک عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ودارچین .............. مقدارشو تو دستور پخت میگم
لیمو عمانی هسته گرفته و ساییده ............. یک ق...
#قلیه_میگو
مواد لازم
سیر : ۴ حبه
میگو : ۳۰ عدد
گشنیز: ۲۰۰ گرم
شنبلیله : ۵۰ کرم
پیاز بزرگ : ۱ عدد
تمبر هندی :۱ بسته
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
ادویه ماهی : به میزان لازم
طرز تهیه قلیه میگو
در مرحله اول روش تهیه قلیه ...
طرز تهیه سیر ترشی معروف و پُرطرفدار
 
سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
مواد لازم برای سیر ترشی :
سیر یک كیلوگرم سركه حدود یک لیتر نمک  2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه سیر ترشی :
بوته‌های سیر...
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...
‌‌کتلت و کوکوهای رژیمی👇
کوکوها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود. کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا تعدادی از دستور پ...
‌ #آشپزخانه_میانادان
خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید...
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 ع...