نتایج جستجو "خمیر"

#پیتزا_قیفی،
یک غذای نوآورانه است
 
دستور پخت پیتزا قیفی
پیتزا قیفی برای اولین بار در سال 2006 در کشور ایتالیا ارائه گردید. پیتزا قیفی، یک غذای نوآورانه و جالب و در عین حال یک پیتزاست! پیتزا قیفی از یک خمیر به شکل قیف بستنی اما پر از سس پیتزا و مواد خوشمزه و پنیر پیتزا درست می شود.
 
مواد لا...
كيك باندت موزی
منظور از کیک باندت (Bundt cake)، کیکی است که در ظرف باندت (Bundt pan) پخته می‌شود و شکلی شبیه به حلقه به خود می‌گیرد. این شکل از یک کیک مشهور اروپایی به نام گاگل‌هاف الهام گرفته شده است. کیک‌های باندت معمولا یک دستور پخت مجزا ندارند و اساسا اسم‌شان بر اساس شکلی است که دارند
مواد لازم...
#آشپزخونه_سحر
🆔 @saharfoodcompany
#صنایع_غذایی_سحر
#پای_سیب
✅مواد لازم :
#کمپوت_سیب_سحر دو عدد قوطی 410 گرمی
💠 کره 200 گرم
💠 شیر دو الی سه قاشق غذا خوری
💠 آرد 350 گرم
💠 شکر دو قاشق غذا خوری
💠 تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده
💠 دارچین یک قاشق غذا خوری سر خالی
💠 کشمش یک قاشق
🆔 @saharfoodcompa...
#بامیه_سیب_زمینی
مواد لازم
کره : ۳۴ گرم
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
آب : یک و دو سوم پیمانه پلوپزی
آرد : ۲ پیمانه پلوپزی
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کشیده : به میزان لازم
طرز تهیه بامیه سیب زمینی
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس بعد از پ...
دستور پخت #بریانی ( غذای سنتی اصفهان)
مواد لازم برای 6 نفر:
آب: 8 پیمانه (معادل 1280 میلی لیتر)
گوشت سردست و قلوه گاه: یک کیلوگرم
پیاز: 2 عدد (معادل 280 گرم)
نعناع خشک، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
زعفران ساییده شده (حل شده در آب جوش): یک قاشق سوپخوری (معادل 1...
🌸 غذای گیاه 🌸
🥔نان سیب زمینی
🔸مواد لازم
آرد گندم : یک پیمانه
سیب زمینی : یک کیلوگرم
تخم مرغ : دوعدد
نمک و خمیر ترش : به مقدار لازم
✨خواص✨
این غذای کرمانی تأمین کننده نیمی از کالری روزانه است
و باید از حرارت غیرمستقیم در طبخ این غذا استفاده کنید .
👩‍🍳دستور پخت :
سیب زمینی را پخته و خوب ل...
مواد لازم برای تهیه 12 عدد کاپ کیک
#کاپ کیک توت فرنگی
#توت فرنگی
8 عدد توت فرنگی تازه بزرگ (تعداد بسته به نیاز قابل تغییر است)
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
یک سوم پیمانه روغن گیاهی
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری عصاره لیمو
یک و یک دوم پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک چهارم پیما...
‌ #نان_یوخه
@toot_farangee
مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر:
تخم مرغ: یک عدد
آب ولرم: ۵۰ میلی لیتر
آرد: ۳۰۰ گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر بادام: ۱/۲ پیمانه
پودر هل: یک قاشق چایخوری
روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد: ۵۰ گرم
پودر قند: ۱۶۰ گرم
مایه خمیر فوری: یک قاشق چایخوری
دستور پخت:
۱- ابتد...
‌ #نان_یوخه
@toot_farangee
مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر:
تخم مرغ: یک عدد
آب ولرم: ۵۰ میلی لیتر
آرد: ۳۰۰ گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر بادام: ۱/۲ پیمانه
پودر هل: یک قاشق چایخوری
روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد: ۵۰ گرم
پودر قند: ۱۶۰ گرم
مایه خمیر فوری: یک قاشق چایخوری
دستور پخت:
۱- ابتد...
طرز تهیه #مانیکوتی سه پنیر
مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی آمریکایی است. مانیکوتی به لوله‌های پاستای خیلی بزرگی گفته می‌شود که باید درون آنها پر و پخته شوند.
مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی آمریکایی است. مانیکوتی به لوله‌های پاستای خیلی بزرگی گفته می‌شود که باید درون آنها پر و پخته شوند. استفاده از پی...
#نان_روغنی
مواد لازم برای۳ نفر
مواد اصلی
خمیر نانوایی ۱ چونه
روغن حیوانی یا مایع به مقدار لازم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا خمیر نانوایی رو روی یه سطح صاف مثل تخته پهن می کنیم و اون رو صاف می کنیم و مثل دایره ای اندازه کف دست برش میدهیم.
۲- روغن را درون تابه میریزیم و میگذاری...
‍ #شیرینی_زبان 🎈⛵️
🍃🌸🍃 @cook_IIR
🛋شیرینی زبان یکی از'انواع شیرینی های ایرانی خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل نیز تهیه کنید
در تهیه شیرینی زبان ازخمیر هزارلا استفاده می شود که می توانید این'خمیر را از بازار خریداری کنید و یا خودتان در منزل آن را تهیه کنید
🔴مواد لازم 🔻🍳
▪️150 گرم ...
‍ #شیرینی_زبان 🎈⛵️
🍃🌸🍃 @cook_IIR
🛋شیرینی زبان یکی از'انواع شیرینی های ایرانی خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل نیز تهیه کنید
در تهیه شیرینی زبان ازخمیر هزارلا استفاده می شود که می توانید این'خمیر را از بازار خریداری کنید و یا خودتان در منزل آن را تهیه کنید
🔴مواد لازم 🔻🍳
▪️150 گرم ...
طرز تهیه ی بامیه عسلی در منزل
مواد لازم
آب : 250 میلی لیتر
آرد : 160 گرم
کره : 70 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3 قاشق سوژ خوری
روغن مایع : 2 قاشق سوپ خوری
وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
برای تهیه بامیه عسلی ابتدا کره و آب را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس ظرف را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا کره به خوبی...

#پیراشکی_کرمدار
مواد لازم پیراشکی:
خمیر مایه : 1.5 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم : نصف پیمانه
آرد : 500 گرم
شکر : 100 گرم
نمک : نصف قاشق مرباخوری
آب گرم : 1 پیمانه
روغن مایع : نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر یا آب جوش : 1.5 پیمانه
شکر : 160 گرم
آرد : 90 گرم
...
اسپرینگ رول گوشت غذای آسیایی است که در آن توسط خمیر مخصوص و موادی که به سلیقه می‌توان متفاوت انتخاب نمود (از گوشت مرغ و گوسفند گرفته تا سبزیجات و صیفی‌جات متفاوت)، پر خواهد شد و در دو حالت آن را پخت می‌دهند یا آن را در فر قرار داده و یا در ظرف روغن سرخ می‌کنند. مدل سرخ شده آن بسیار خوشمزه تر از مدل ...
#کباب _لقمه _خانگی
کباب لقمه ای یکی از انواع کباب هایی است که طرفداران زیادی دارد. به جای اینکه این نوع کباب را از بیرون بخرید، خودتان تهیه کنید. همچنین طرز تهیه نوعی خمیر را به شما آموزش می دهیم که کبابتان را لای آن بپیچید.
مواد اولیه:👇👇👇👇
مواد لازم خمیر کباب لقمه:
آرد 200گرم
مایه خمیر 1 ق س
آب...
🌸🌸 غذای سنتی 🌸🌸
@Drmeftahi
🥔نان سیب زمینی 🥔
🔸مواد لازم؛
🍚🌾آرد گندم : یک پیمانه
🥔سیب زمینی : یک کیلوگرم
🥚🥚تخم مرغ : دوعدد
🍙نمک و خمیر ترش : به مقدار لازم
✨✨خواص✨✨
این غذای کرمانی تأمین کننده نیمی از کالری روزانه است .
🔥❌و باید از حرارت غیرمستقیم در طبخ این غذا استفاده کنید .
👨‍🍳👩‍🍳د...
#شیرینی_زنودس_عربی‌یا همان زنودالست
اطلاعات بیشتر
اسرین
مواد لازم
خمیر یوفکا...معلبی یا همان مشکوفی باشیر...روغن برای سرخ کردن ..پودر پسته برای تزیین...اول خمیرمون که شامل چندین لایه ی نازک است دو تا از لایه هامونو پهن میکنیم از اون مواد معلبی مون رو با قاشق میزاریم وسط خمیرمون و بعد هردوکناره ی خمیر رو میزاریم روش بعد رول میکنیم این کار رو تا اخر ادامه میدیم..و بعد روغن داغ میکنیم و‌یکی یکی سرخشون میکنیم فقط در حد طلایی شدن...در اخر یک لیوان شکر با دو لیوان اب روی حرارت قرار میدهیم تا ده دقیقه بجوشه شیره مون اماده ست روی شیرینیمون میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم اماده ی سرو است..مواد لازم برای محلبی داخل شیرینی
یک لیتر شیر نصف پیمانه نشاسته یک لیوان شکر کمی وانیل‌یا گلاب‌همه ی موادرو‌باهم‌مخلوط میکنی و میزاری روگاز تا غلیظ‌بشه..
نکته موادی که من ذکر کردم برای یک بسته خمیر یوفکا میباشد .محلبی هم باید خیلی به غلظت برسه تا از کناره های خمیر بیرون نیاد.
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای #کباب_ترکی برای بیتی
اطلاعات بیشتر
گوشت سینه مرغ ۶۰۰گرم
پیاز دوعدد
قارچ ۳۰۰گرم
فلفل سبزتند یک عدد
اویشن نصف قاشق چایخوری
سیر یک حبه
روغن مایع پنج قاشق غذاخوری
کره ۳۰گرم
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
پنیرپیتزا کمیگوشت رامیشوییم اطرافش روسلفون میکشیم داخل فریزر قرارمیدیم تانیمه منجمد بشه بعد بیرون میاریم وبرش های نازک میدیم ورقه ای به اندازه کف دست داخل ظرف بزرگ پیاز رورنده میکنیم سیر له میکنیم به همراه نمک اویشن وفلفل سیاه وروغن مایع همه روباهم قاطی میکنیم وگوشت روداخلش میریزیم مخلوطشون میکنیم بعد روش سلفون میکشیم درون یخچال قرار میدیم به مدت سه تاچهار تاطعم بگیره بعداین مدت کره روتوماهیتابه میریزیم وقتی اب شد گوشت رواضافه میکنیم باشعله زیادتا بپزه وبه روغن بی افته بعد که به روغن افتاد قارچ ورقه وفلفل سبز خورد شده رواضافه میکنیم درشو میزاریم تا بپزه وابی که میندازه تمام بشه حالا به اندازه نارنگی از خمیر برمیداریم روی تخته با وردنه پهن میکنیم گوشت ومخلفات رو وسط خمیر درطول پهن میکنیم کمی پنیر میریزیم وخمیر رو رول میکنیم داخل سینی قرار میدیم باتخم مرغ رومال میزنیم روش کمی سیاه دانه وکنجد میپاشیم داخل فراز قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بادمای ۱۸۰ درجه قرارمیدیم این تایم درفرها متفاوته باید تاوقتی روی بیتی طلایی میشه داخل فربمونه وحالا اماده سرو نوش جانمواد لازم برای خمیرجادویی
تخم مرغ یک عدد
خمیر مایه یک ویک دوم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
اب ولرم نصف. لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
ارد به مقدار لازم
اول نصف لیوان اب جوش باشکر قاطی میکنیم وکنار میزاریم چند دقیقه تاکمی ازدما بی افته باید دماش درحدی باشه وقتی انگشت کوچکتون رو به اب میزنید گرمای اب روحس کنید ولی داغ نباشه وانگشتتون نسوزه وقتی به این حالت رسید مخمر روی اب میپاشیم هم نمیزنیم روشو میپوشونیم وجای گرم میزاریم بعد از چند دقیقه کف میکنه وبالا میاد اونموقع اماده ست حالا تخم مرغ و نمک و روغن رو قاطی میکنیم مخمر روبهش اضافه میکنیم وکمکم ارد اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم وتاجایی ارد اضافه میکنیم تاجایی که خمیرتون به دست نچسبه حالا خمیر روکنار میزاریم و روشو میپوشونیم
اطلاعات بیشتر
‍ ‍ #کاپ_کیک_ردولوت
✏مواد لازم
روغن نباتی   ۱,۱/۴ فنجان
باترمیلک (شیرکره)   ۱ فنجان
تخم مرغ   ۲ عدد
سرکه سفید   ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل   ۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی (قرمز)  به قسمت نکات توجه کنید   به مقدار لازم
آرد   1.5 فنجان
شکر   ۱,۳/۴ فنجان
جوش شیرین   ۱ قاشق چای خوری
نمک   ۳/۴ قاشق چای...
#تارت _پیاز
مواد لازم
برای 6 نفر
آرد - 250 گرم
کره - 125 گرم (یا روغن جامد 100 گرم)
زرده تخم مرغ - 1 عدد
نمک به قدر کافی
شیر یا آب - نصف لیوان معمولی
نکته : برای تهیه تارت پیاز یک قالب فلزی کم عمق لازم است.
مواد داخل تارت
پیاز متوسط - 4 تا 5 عدد
روغن مایغ - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز ...
#لیدی_فینگر🍓🍓🍓🍓🍓🍓🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۳۵ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
فر را از قبل روی دمای 205 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. دو ظرف مناسبِ فر در ابعاد 30 در 45 را با کاغذ‌ شیرینی‌پزی می‌پوشانیم. برای ریختن خمیر و فرم دادن خمیر، ...
#لگیمات
مواد لازم
آب : ۲ پیمانهآرد گندم : ۱ پیمانهنشاسته : ۲ قاتشق غذاخوریشیره خرما : ۱ پیمانهتخم مرغ : ۱ عددمایه خمیر : ۱ قاشق چایخوریروغن مایع : ۱ پیمانه
طرز تهیه لگیمات در منزل
در مرحله اول طرز تهیه لگیمات پودر مایه خمیر را با آرد گندم به خوبی مخلوط کنید.
سپس ۲ پیمانه آب را به صورت آرام آرام...
#شیرینی _سوسیسی
مواد لازم:👇👇👇
خمیر نان آماده/ 100گرم
سوسیس کوکتل/ یک کیلوگرم
ماست/ یک فنجان
دانه فلفل سیاه/ یک سوم فنجان
آرد سفید/ یک فنجان
تخم‌مرغ/ یک عدد
روغن مخصوص سرخ کردن/ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:👇👇👇
خمیر نان را با کمک آرد باز کنید.
سپس آن را به شکل رشته‌های بلند و باریک درآورید.
س...
#لگیمات
مواد لازم
آب : ۲ پیمانهآرد گندم : ۱ پیمانهنشاسته : ۲ قاتشق غذاخوریشیره خرما : ۱ پیمانهتخم مرغ : ۱ عددمایه خمیر : ۱ قاشق چایخوریروغن مایع : ۱ پیمانه
طرز تهیه لگیمات در منزل
در مرحله اول طرز تهیه لگیمات پودر مایه خمیر را با آرد گندم به خوبی مخلوط کنید.
سپس ۲ پیمانه آب را به صورت آرام آرام...
بامیه_سیب_زمینی
مواد لازم
کره : ۳۴ گرمسیب زمینی : ۵۰۰ گرمآب : یک و دو سوم پیمانه پلوپزیآرد : ۲ پیمانه پلوپزیبیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوریتخم مرغ : ۳ عددشکر : ۲ قاشق سوپ خوریزعفران دم کشیده : به میزان لازم
طرز تهیه بامیه سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها...
تاتلی حلقه👌
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
💜2.5 لیوان آرد
💜2 لیوان آب
💜1 قاشق غذاخوری شکر
💜1 قاشق غذاخوری کره
💜1 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)
💜1 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
💜1 پنس نمک
💜4_3 عدد تخم مرغ
💜1 لیتر روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای شربت:
💜3.5 لیوان شکر
💜3 لیوان آب
💜1 برش لیمو
طرز تهیه:
ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید و شربت غلیظی آماده کنید. نزدیک به خاموش کردن آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود. شربت حتما غلیظ باشد که تاتلی ها ترد ترد شود.(شربت را حدود 20_15 دقیقه بجوشانید و حتما قوام شربت را کنترل کنید. زمان آماده شدن شربت به حرارت اجاق بستگی دارد)
برای خمیر تاتلی ، آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و 2.5 لیوان آرد را داخل قابلمه بریزید. با قاشق چوبی و با قاشق معمولی سریع و در حالی که له میکنید هم بزنید . حدود 2 دقیقه هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. سپس ایرمیک و نشاسته را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با دست ورز بدید. قوام خمیر نه سفت باشد نه نرم (من 3 عدد تخم مرغ بزرگ استفاده کردم). خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید. یک لیتر روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید. روغن باید سرد باشد. خمیر را با قیف داخل روغن با فاصله شکل بدید و وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و شروع به سرخ کردن کنید گاهی هم بزنید. موقع پخت پف میکنند برای همین باید با فاصله باشند. وقتی تاتلی ها روی روغن آمد حرارت اجاق را کمی کم کنید و با حرارت متوسط دو طرف تاتلی ها را بپزید. هر چقدر آرام سرخ شود ترد تر میشود. بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بندازید و 2_1 دقیقه داخل شربت پشت و رو کنید و داخل بشقاب بذارید. (برای 2 یا 3 بار سرخ کردن صبر کنید روغن سرد شود)میتوانید با پسته تزیین کنید.
اطلاعات بیشتر
بامیه_سیب_زمینی
مواد لازم
کره : ۳۴ گرمسیب زمینی : ۵۰۰ گرمآب : یک و دو سوم پیمانه پلوپزیآرد : ۲ پیمانه پلوپزیبیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوریتخم مرغ : ۳ عددشکر : ۲ قاشق سوپ خوریزعفران دم کشیده : به میزان لازم
طرز تهیه بامیه سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها...
#کیک_گوشت
اطلاعات بیشتر
مواد لازم گوشت
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
رب گوجه و نمک و ادویه جات و آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای خمیر کیک:
آرد 1,5 لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری تخم مرغ 4 عدد
ماست پر چرب یک لیوان
روغن نصف لیوان
نمک فلفل سیاه و ادویه جات به مقدار لازم
دستور پخت:
ابتدا مواد گوشتی را ماننده مایه ماکارانی درست میکنیم.
سپس مواد کیک رو آماده میکنیم، ابتدا تخم مرغ ها را با هم زن برقی مخلوط میکنیم و بعد روغن و ماست و نمک فلفل را به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم وبعد آرد و ب.پ را که از قبل  با هم مخلوط و الک کرده را به موادمون کم کم اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.
سپس قالب رو چرب کرده و نیمی از مواد را در قالب ریخته بعد مایه میانی را که ماننده مایه ماکارانی آماده کردیم را روی آن پخش میکنیم و بعد نیمی دیگر از مایه کیک را روی مواد میریزیم.
(البته در لایه میانی از پنیر پیتزا هم میتوان استفاده کرد) سپس روی کیک را با سس قرمز تزیین کرده و آن را در طبقه وسط فر که روی درجه 180 سانتی گراد تنظیم شده است و از قبل گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
اطلاعات بیشتر
#کلوچه_خرمایی
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
 شیر: یک لیوان
روغن جامد: یک لیوان
بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
آرد: به اندازه‌ای که خمیر به‌ دست نچسبد.
مواد میانی
خرما: هسته گرفته شده یک لیوان
هل، دارچین، گلاب: به مقدار لازم
روغن: کمی
تخم‌مرغ و کنجد: به میزان لازم برای تزئین روی کلوچه
طرز تهیه
 شیر و تخم‌مرغ و روغن و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بکینگ‌پودر و آرد را دو بار الک و به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد. روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. خرما را در روغن تفت دهید وآن را له کرده و با کمی مغز گردوی خرد شده و هل و دارچین و گلاب مخلوط کنید. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر دارید و کف دست صاف کنید و یک قاشق مربا خوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و به آرامی خمیر را ببندید و با یک کارد چند برش روی آنها بدهید و روی کلوچه‌ها را زرده تخم مرغ و کنجد زده مانند کتلت، فرم داده و در قسمت وسط فر به مدت 20 دقیقه بگذارید یا در روغن داغ سرخ کنید و بعد روغن اضافی آنها را بگیرید و در ظرف مناسب چیده و برای سفره افطار آماده کنید.
اطلاعات بیشتر
اسپرینگ رول گوشت غذای آسیایی است که در آن توسط خمیر مخصوص و موادی که به سلیقه می‌توان متفاوت انتخاب نمود (از گوشت مرغ و گوسفند گرفته تا سبزیجات و صیفی‌جات متفاوت)، پر خواهد شد و در دو حالت آن را پخت می‌دهند یا آن را در فر قرار داده و یا در ظرف روغن سرخ می‌کنند. مدل سرخ شده آن بسیار خوشمزه تر از مدل ...
#لیدی_فینگر
@cakeodeser
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۳۵ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
فر را از قبل روی دمای 205 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. دو ظرف مناسبِ فر در ابعاد 30 در 45 را با کاغذ‌ شیرینی‌پزی می‌پوشانیم. برای ریختن خمیر و فرم دادن خمیر، دهانه قیف...
🌸 غذای گیاهی 🌸
🔸بغرا
♦️مواد لازم
اسفناج یا برگ چغندر : 400 گرم
کشک : نیم کیلو
نعنا و روغن : هر کدام 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم :2 پیمانه
✨خواص✨
این غذا مخصوص استان سمنان است
افراد مبتلا به سنگ کلیه و صفرا باید با احتیاط مصرف کنند
این غذا مناسب کسانی است که از یبوست رنج میبرند
👩‍🍳دستور پخت :
...
🍲🍲🍲🍲🍲
🥔نان سیب زمینی 🥔
🔸مواد لازم
آرد گندم : یک پیمانه
سیب زمینی : یک کیلوگرم
تخم مرغ : دوعدد
نمک و خمیر ترش : به مقدار لازم
✨✨✨✨خواص✨✨✨✨
این غذای کرمانی تأمین کننده نیمی از کالری روزانه است
و باید از حرارت غیرمستقیم در طبخ این غذا استفاده کنید .
👨‍🍳👩‍🍳دستور پخت :
سیب زمینی را پخته و خوب...
#نان _خوشمزه_اگردک
مواد لازم👇👇👇
آرد 5 پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شکر سه چهارم پیمانه + یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
آب ولرم یک چهارم پیمانه
زعفران غلیظ دم شده دو تا سه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شیر به میزان لازم (حدود یک پاکت کوچک)
آرد ...
🌸🌸🌸 غذای سنتی 🌸🌸🌸
🥔نان سیب زمینی 🥔
🔸مواد لازم
آرد گندم : یک پیمانه
سیب زمینی : یک کیلوگرم
تخم مرغ : دوعدد
نمک و خمیر ترش : به مقدار لازم
✨✨✨✨خواص✨✨✨✨
این غذای کرمانی تأمین کننده نیمی از کالری روزانه است
و باید از حرارت غیرمستقیم در طبخ این غذا استفاده کنید .
👨‍🍳👩‍🍳دستور پخت :
سیب زمی...
#مانتی
#غذای_ترکیه ای
اطلاعات بیشتر
یکی نیست بهم بگه:
نونت کمه؟؟؟؟آبت کمه؟؟؟مانتی درست کردن چیه؟؟؟؟اونم وقتی که خود ترکها اغلب از مانتی آماده کارخونه ای این غذارو تهیه کرده سرسفره میزارن!!!!اونوقت من نشستم خمیربازکردم و ریز ریز پیچیدم😢
درواقع مانتی ترکیه ای تغییر شکل یافته راویولی ایتالیایی هستش که کمی سخت ترش کردن و ی کوچولو تغییر دادن.
واما رسپی
موادلازم برای خمیر:
آرد ۳پیمانه
آب۲/۳پیمانه
تخم مرغ یک عدد
نمک ۱قاشق غذاخوری
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده۲۵۰گرم
پیاز۱عدد
جعفری۴قاشق
رب۱قاشق
سیر یک حبه
ادویه دلخواه مقداری(من پودر تخم گشنیز وفلفل استفاده کردم)
موادلازم برای سس
ماست شیرین غلیظ۱لیوان
سیر ۳الی۴حبه
پول بیبر یا پاپریکایافلفل تندقرمز
کره۱۰۰گرم
برای درست کردن خمیر، آرد را داخل کاسه ریخته وسطش را گود میکنیم نمک را روی آرد میپاشیم.تخم مرغ و آب را داخل گودی ریخته خمیر میکنیم.آب را کم کم افزوده و بانوک انگشتها آردرا با آب مخلوط میکنیم.نرمی خمیر درنهایت باید به اندازه نرمه گوش لطیف باشد.پس شاید لازم باشد کمی آرد ویا آب اضافه کنید.کمی ورز میدیم.خمیر را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.
پیاز را رنده کرده وآبش را میگیریم.سیر رنده شده و ادویه و جعفری خردشده ونمک رابه همراه پیاز به گوشت اضافه کرده مخلوط میکنیم.
چانه ای ازخمیر برداشته وبا وردنه تاجایی که ممکن است نازک باز میکنیم.وبا چاقو یا پیتزابر به اندازه مربع هایی به ضلع ۲سانت یا کمتر برش میزنیم(ازمن به شما نصیحت همون ۲سانت خوبه.من بار اول خیلی کوچیک برداشتم مربعهارو چشمتون روز بد نبینه وسط کار پشیمون شدم و به خودم بدو بیراه گفتم چون خیلی طول کشید تا بپیچمشون...یک بدبختی کشیدم که نپرسین و منم نگم براتون😂)
از مواد گوشتی با دست ریزریز روی خمیرهای مربعی بزارین و بپیچین .به این شکل که نوک مربعها رو ضربدری روی هم بیارین و فشاربدین تا بچسبه.خوب این کار ی کم سخته ولی قلقش دستتون میاد.مانتی هارو روی دستمال با فاصله بچینید.
وقتی همه مانتی ها آماده شد.قابلمه پراز آب راجوش بیارید و نمک و روغن مایع بهش بزنید و مانی هارو داخل آب جوش ریخته وهم بزنید وحواستون باشه که بهم نچسبه..حدود بیست دقیقه بجوشه آماده است. یا آبکش کنید مثل ماکارونی...یا اینکه با کف گیر سوراخ دار از آب مانتی هارو بگیرین.
درنهایت کره رو آب کنید ۱قاشق رب گوجه واگر در دسترس بود رب فلفل بهمراه کمی پاپیرکا هم بزنید تا رب کمی سرخ بشه ی کوچولو آب بریزید تا بجوشه و روان بشه.
مانتی هارو به بشقاب منتقل کرده و ماست سیر دار و مخلوط کره و رب روش بدین و کمی نعنا روش بپاشین ...نوش جان...بی ریا
اطلاعات بیشتر
#نان_خامه_ای
#بدون_فر
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️وانیل:نوک قاشق چایخوری
▫️نمک:نوک قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ:2عدد
▫️آب:1 پیمانه
▫️کره:50 گرم
▫️آرد سفید:1 پیمانه
▫️بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
(در این دستور پخت پیمانه استکان دسته دار چایخوری فرانسوی است)
🔴طرز تهیه🔻🍞
⭕️کره و نمک را تو کاسه میریزیم و آب به...
👈♥️♥️♥️#شیرینی ماندل بولار + فیلم ( شیرینی عید نوروز ) یک شیرینی سوئیسی👌👌👌♥️♥️♥️👉
@kamchehpialeh♥️👈
دستور پخت شیرینی ماندل بولار + فیلم
شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که براحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است👌👌👌👌 حتما آن را بپزید😍😋👇👇👇
...