نتایج جستجو "پیش غذا"

مواد لازم کرپ گوشت
گوشت چرخ کرده300 گرم
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
رب2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته2 عدد
پیاز1 عدد
نمکبه مقدار لازم
جعفری خرد شده5 قاشق غذا خوری
 
مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ
تخم مرغ5 عدد
کرهنصف استکان
نمکبه مقدار کم
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به پیش غذا
شی...
#کراکت بادمجان
@poktopaz
🥀🌹🥀🌹
🥀Asrin🥀
طرز تهیه ی کراکت بادمجان

کراکت بادمجان یکی از غذاهای ساده ایست که در عین حال ظاهری شیک و مجلسی دارد و به عنوان پیش غذا یا فینگر فود سرو میشود. کراکت انواع مختلفی دارد از جمله کراکت سیب زمینی، کراکت مرغ و پنیر، کراکت بادمجان و.... کروکت یا کراکت غذایی لقمه‌ا...
دو نوع میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
تاریخچه میرزا قاسمی:
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و ب...
#_آش_برنج
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج 1 پیمانه
گشنیز خرد شده  200 گرم
عدس  یک چهارم پیمانه
آب قلم  2 لیوان
نمک  به میزان لازم
ماست برای سرو با غذا مقداری
✍طرز تهیه :
ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم(بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود.
بعد از اینکه قل...
#آشپزی
کبه یه پیش غذایی خاص که خمیر بیرونیش با برنج و مواد داخلش گوشت زرشک سبزی کنجد...و کلی چیز خوشمزه ی دیگه هستش.
👇👇👇👇👇👇👇👇
#کبه
الوعده وفا اینم دستور پخت کبه ی که با عشق بی دریغ براتون میزارم :
مواد لازم:
برنج  ۲ لیوان
گوشت ۲۰۰ گرم
زرشک به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
پیاز ...
#آشپزی
کبه یه پیش غذایی خاص که خمیر بیرونیش با برنج و مواد داخلش گوشت زرشک سبزی کنجد...و کلی چیز خوشمزه ی دیگه هستش.
#کبه
الوعده وفا اینم دستور پخت کبه ی که با عشق بی دریغ براتون میزارم :
مواد لازم:
برنج  ۲ لیوان
گوشت ۲۰۰ گرم
زرشک به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد بزر...
#آشپزی
کبه یه پیش غذایی خاص که خمیر بیرونیش با برنج و مواد داخلش گوشت زرشک سبزی کنجد...و کلی چیز خوشمزه ی دیگه هستش.
#کبه
الوعده وفا اینم دستور پخت کبه ی که با عشق بی دریغ براتون میزارم :
مواد لازم:
برنج  ۲ لیوان
گوشت ۲۰۰ گرم
زرشک به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد بزر...
طرز تهیه : آرد برنج ، شکر و گلاب را با شیر مخلوط کنید. سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش امدن باز هم مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید سرد شود و سرو نمایید ( فرنی را در یخچال قرار ندهید چون آب میندازد )...
‍ #سیب_زمینی_پرشده_باپنیر
#غذا
#پیش_غذا
#دورچین_بشقاب
#کلیپ_آموزشی👇
این یک دستور پخت برزیلی هست
حالا مواد لازم :۲عدد سیب زمینی بزرگ
1/4پیمانه خامه غلیظ
۱/۲پیمانه پنیر پارمیزان
جعفری:۱ق غ
پنیر موزارلا :۲ ۱/۴
🥔🥔🥔🥔🥔🥔
طرز تهیه:سیب‌زمینی را داخل فویل پیچیده و در فر با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت به مد...
‍ #سیب_زمینی_پرشده_باپنیر
#غذا
#پیش_غذا
#دورچین_بشقاب
این یک دستور پخت برزیلی هست
📝مواد لازم :
۲عدد سیب زمینی بزرگ
1/4پیمانه خامه غلیظ
۱/۲پیمانه پنیر پارمیزان
جعفری:۱ق غ
پنیر موزارلا :۲ ۱/۴
🥔🥔🥔🥔🥔🥔
✍طرز تهیه:
سیب‌زمینی را داخل فویل پیچیده و در فر با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت به مدت حدود ۴۰دقی...
‍ #سیب_زمینی_پرشده_باپنیر
#غذا
#پیش_غذا
#دورچین_بشقاب
#کلیپ_آموزشی👇
این یک دستور پخت برزیلی هست
حالا مواد لازم :۲عدد سیب زمینی بزرگ
1/4پیمانه خامه غلیظ
۱/۲پیمانه پنیر پارمیزان
جعفری:۱ق غ
پنیر موزارلا :۲ ۱/۴
🥔🥔🥔🥔🥔🥔
طرز تهیه:سیب‌زمینی را داخل فویل پیچیده و در فر با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت به مد...
‌ #گراتن_مرغ_و_بادمجان
@sofre_ara
طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان عنوان غذای بسیار خوشمزه زیر است در این گراتن باید از فیله مرغ و همچنین بادمجان قلمی استفاده شود همچنین برای عطر دار شدن این گراتن از پودر سیر و پودر آویشن استفاده کنید. تا طعم واقعی این گراتن فوق العاده را احساس کنید و از آن لذت ببرید
مو...
‌ #گراتن_مرغ_و_بادمجان
@sofre_ara
طرز پخت گراتن مرغ و بادمجان عنوان غذای بسیار خوشمزه زیر است در این گراتن باید از فیله مرغ و همچنین بادمجان قلمی استفاده شود همچنین برای عطر دار شدن این گراتن از پودر سیر و پودر آویشن استفاده کنید. تا طعم واقعی این گراتن فوق العاده را احساس کنید و از آن لذت ببرید
مو...
#آش_رشته
اطلاعات بیشتر
خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته
آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود.
مواد لازم آش رشته
 
لوبیا چیتی1 لیوان _ نخود1 لیوان _عدس1 لیوان_ لوبیا سفید 1 لیوان _آرد گندم1 قاشق غذاخوری رشته آش600 گرم _پیاز داغ1 لیوان _سیر داغ1/2 لیوان _نعنا داغ به مقدار لازم_ برای تزیین کشک1 کیلو گرم _
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) 2 کیلو گرم
طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.
نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیفتد.
نکات مهم در پخت آش رشته:
 
1ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.
2ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.
3ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
 5ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.
6_ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.
7ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.
8ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.
8ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).
10ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.
11ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.
12- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.
اطلاعات بیشتر

#شامی_پوک_بابلی
✍مواد لازم
▫️گوشت 250 گرم
▫️لپه نصف ليوان لیوان
▫️پیاز ١عدد
▫️سیب زمینی ٢عدد
▫️تخم‌مرغ ٣عدد
▫️گردو نصف لیوان
▫️جعفری ، گشنیز ، شنبلیله ، تره خرد شده هر کدام مقداري
▫️نعنا خشك يه قاشق غذا خوري
▫️سير تازه ٣حبه
♨️طرز تهیه
ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 4 لیوان آب را ...
حتی سرآشپزهای بابلی در دوران باستان هم به خوبی از ارزش آشپزی خوب و موفق آگاه بودند. آنها هم مثل آشپزهای این دوره بیشتر به غذاهای خورشتی با گوشت خوشمزه یا سبزیجات علاقه مند بودند. البته، دستور پخت غذا در آن زمان مثل حالا در کتاب های آشپزی منتشر نمی شد بلکه بابلی ها تصاویر غذاهای گوناگون را با سوزن ها...
🍙کیک برنجی🍥
مواد لازم:
برنج : 4 فنجون
بادام هندی : 25 گرم
نارگیل مکعبی خرد شده به مقدار لازم
پودر هل به مقدار لازم
شیره قند : 4 فنجون
آب : 4 فنجون
دستور پخت:
برنج رو از شب پیش خیس کنین ، صبح ، آبش رو خالی کرده و خشکش کنین و بعد برنجو آسیاب کنین یه ظرف بردارین داخلش آب بریزین و روی اجاق قرار بدین ،...
طرز تهیه سس سیر خانگی
سس سیر انتخاب عالی برای خوردن با غذاهای داغ است. سس سیر چاشنی است که همه دوست دارند. به خاطر طعم قویی که درترکیبات دارد . در زیر می توانید دستوری آسان برای تهیه دستورالعمل سس سیر پیدا کنید. همچنین سه روش بسیار اشتها آور دیگر هم وجود دارد.

اولین و معروف ترین طرز تهیه سس سی...
#باگت _شکم _پر
امروز قصد داریم یک غذای فانتزی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم.این پیش غذا بسیار راحت و ساده است.میتوانید به عنوان یک شام ساده آن را سرو کنید
مدت زمان پخت : ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس )
مدت زمان خنک شدن : ۵ دقیقه
مواد لازم :👇👇👇
باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتال...
#سفره_ایرانی
#خورش_قلیه_بادام
🍱 مواد لازم: (برای ۲ نفر)
۱. پیاز: ٣ عدد متوسط، رنده‌شده
۲. گوشت گوسفندی: ١۵٠ گرم
۳. روغن حیوانی: ٣ قاشق‌ غذاخوری
یا روغن کنجد: ۸-۱۰ قاشق ‌غذاخوری
۴. مغز بادام: ٣٠ عدد، پوست‌کنده
۵. زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
۶. پودر دارچین و هل: به میزان دلخواه
۷. نمک بدون ید: به میز...
#مافین_سیب زمینی
@ashpazi_balezat
دستور از دوست عزیزمون خانم شهبازی از اعضای گروه آشپزی با لذت
مواد لازم :
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
کره یا روغن زیتون : سه قاشق
خیارشور (نگینی شده) : ۱۰۰ گرم
کالباس (نگینی شده) : ۱۰۰ گرم
پنیر چدار رنده شده : یک فنجان
جعفری خرد شده : سه قاشق غ خ
نمک و فلفل و ادویه : ب...
#مافین_سیب زمینی
@ashpazi_balezat
دستور از دوست عزیزمون خانم شهبازی از اعضای گروه آشپزی با لذت
مواد لازم :
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
کره یا روغن زیتون : سه قاشق
خیارشور (نگینی شده) : ۱۰۰ گرم
کالباس (نگینی شده) : ۱۰۰ گرم
پنیر چدار رنده شده : یک فنجان
جعفری خرد شده : سه قاشق غ خ
نمک و فلفل و ادویه : ب...
#خورشت ماست وکدو
مواد لازم:

ماست کم چرب
500گرم

سیر
2حبه

کدو
3 عدد

شوید
200 گرم

نمک و فلفل
به مقدار لازم

نعناع خشک
1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
ابتدا کدو سبز را پس از شستشو با رنده درشت در ظرف مناسب رنده کنید سیر را پوست کنده روی کدو رنده کنید شوید را ساطوری ...
#خورشت ماست وکدو
مواد لازم:

ماست کم چرب
500گرم

سیر
2حبه

کدو
3 عدد

شوید
200 گرم

نمک و فلفل
به مقدار لازم

نعناع خشک
1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
ابتدا کدو سبز را پس از شستشو با رنده درشت در ظرف مناسب رنده کنید سیر را پوست کنده روی کدو رنده کنید شوید را ساطوری ...
#سالاد_ماکارونی مریم پز🍥🍥🍥
اطلاعات بیشتر
🌻طرز تهیه سالاد ماکارونی🌻
😍طرز تهیه 
👈مواد لازم:
💖ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بسته
💖کالباس و یا ژامبون مرغ خردشده 250 گرم
💖خیار شورخرد شده 300 گرم
💖ذرت پخته (کنسرو ذرت ) 300 گرم
💖سس سفید به مقدار لازم
💖زیتون خرد شده 300 گرم
💖هویج رنده شده 100 گرم
💖نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
💖نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
❣دستور تهیه:
🌻ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند.🌻
🌻بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.🌻
💗تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط میکنیم و ماکارونی را با مواد  مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.💓
✨نکات تکمیلی در مورد سالاد ماکارونی
🌹سالاد ماکارونی جزو انواع سالاد میباشد 
🌹زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
🌹سالاد ماکارونی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید
اطلاعات بیشتر
آشپز سر دیگ
نوشته‌ی بالا چند روزی مرا برد توی فکر.
خام‌تر که بودم، آن اوایل کار ترجمه، خیال می‌کردم من دست نویسنده هستم توی این دیار. خیال می‌کردم امانت‌داری هستم که باید متن را جملات را کلمات را نظیر به نظیر انتقال بدهد و اگر کاری غیر از این بکنم، خیانت کرده‌ام و عجب جرم بزرگی! هر بار که می‌خواست...
طرز تهیه دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یکی از معروف ترین انواع دلمه است. تقریبا در اواسط فصل بهار می توانید بهترین نوع برگ مو را برای درست کردن دلمه برگ مو در بازار پیدا کنید. دلمه برگ مو هم به عنوان پیش غذا سرو می شود هم به عنوان غذای اصلی. در این آموزش کامل ترین روش پخت دلمه برگ مو را آماده کرده ایم....
#سفره_ایرانی
#خورش_قلیه_بادام
🍱 مواد لازم: (برای ۲ نفر)
۱. پیاز: ٣ عدد متوسط، رنده‌شده
۲. گوشت گوسفندی: ١۵٠ گرم
۳. روغن حیوانی: ٣ قاشق‌ غذاخوری
یا روغن کنجد: ۸-۱۰ قاشق ‌غذاخوری
۴. مغز بادام: ٣٠ عدد، پوست‌کنده
۵. زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
۶. پودر دارچین و هل: به میزان دلخواه
۷. نمک بدون ید: به میز...
دلمه برگ مو یکی از معروف ترین انواع دلمه است. تقریبا در اواسط فصل بهار می توانید بهترین نوع برگ مو را برای درست کردن دلمه برگ مو در بازار پیدا کنید. دلمه برگ مو هم به عنوان پیش غذا سرو می شود هم به عنوان غذای اصلی. در این آموزش کامل ترین روش پخت دلمه برگ مو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در...
#آشپزی
قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)
مواد لازم:
یک پیاز بزرگ به اندازه یک مشت
گوشت چرخ کرده 300 گرم
آرد نخودچی 2 یا 3 قاشق غذا خوری
آب گوجه دو سوم لیوان
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه
روغن 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی (در صورت تمایل) یک عدد متوسط
دستور پخت:
اول از همه کتری تون رو ...
#آشپزی
قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)
مواد لازم:
یک پیاز بزرگ به اندازه یک مشت
گوشت چرخ کرده 300 گرم
آرد نخودچی 2 یا 3 قاشق غذا خوری
آب گوجه دو سوم لیوان
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه
روغن 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی (در صورت تمایل) یک عدد متوسط
دستور پخت:
اول از همه کتری تون رو ...
#سفره_ایرانی
#خورش_بامیه
🍱 مواد لازم: (برای ۶-۸ نفر)
۱. بامیه: ۷۵۰ گرم
۲. گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم، خورشی
۳. پیاز: ۱ عدد، رنده‌شده
۴. گوجه‌‌فرنگی: ۲-۳ عدد، رنده‌شده
۵. تمبر هندی: ۲-۳ قاشق غذاخوری، خیسانده
۶. زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
۷. روغن حیوانی یا روغن کنجد: ۳-۴ قاشق غذاخوری
♨️ دستور ...
#سالاد_ ماکارانی_
یه پیش غذا🍝🍝🍝
تهیه سالاد ماکارونی خیلی آسون هست و فوت و فن خاصی نداره.  فقط باید موادش رو آماده کنیم و باهم ترکیب کنیم. تنها پای ثابت این سالاد،ماکارانی هست. البته در این سالاد معمولا از ماکارانی های فرمی استفاده میشه. بقیه ترکیبات سالاد هم معمولا از سبزیجات متفاوتی تشکیل میشه. م...
💖ღaryaღ.к💖:
#جغور_بغور
اطلاعات بیشتر
یا #حسرت_الملوک یعنی غذایی که پادشاهان هم گیرشان نمی آید😋😋😋
در گذشته فقط در کوچه و خیابان فروخته و خورده می شد که از جگر سفید و جگر سياه گوسفند ودل و قلوه استفاده می کردند که الان هم در بیشتر شهرهای استان گیلان بخصوص آستانه اشرفیه زبانزد خاص خودش را دارد😋😋که بخاطر اطمینان بیشتر وبهداشتی تر بودنش من ترجیح میدم خودم همیشه تو خونه موادش رو تهیه وآماده کنم😋😋
طرز تهیه خوراک جغور بغور
مواد لازم
قلوه گوسفند 150گ
دل گو سفند 150 گ
جگر گوسفند 150گ
جگر سفید 150گ
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
کره 2 ق غ
زعفران آب کرده یک ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خوراک جغور بغور
🌺🌺🌺
طرز تهیه : ابتدا دل و جگر و قلوه را تمیز و خرد کنید ( دل را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را خارج کنید ، لایه نازک روی جگر را جدا کنید ، قلوه را از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا نمایید ).
جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با 1 لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
کره و پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس جگر سفید پخته ، دل ، جگر سیاه و قلوه خرد شده (من به سلیقه خودم درشت چرخ کردم) را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند. سپس 1 لیوان اب جوش ، نمک و فلفل اضافه کنید تا خوراکمون خوب بپزد ،در آخر 2 عدد گوجه را درشت خرد کنید وبه همراه نمک وفلفل وزعفران اب کرده داخل مواد بریزید وخوب سرخ کنید
حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و آب غذا کشیده شود. سپس در ظرف بکشید و همراه با نان نوش جان کنید، میتوانید مقداری فلفل کباب شده هم همراه با خوراک سرو کنید.
نکته ها : اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای هست من همه رو درشت چرخ کردم.
بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود.
اطلاعات بیشتر
‌ دستیار:
‌ میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
@Ashpazibazahrai
تاریخچه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و ب...
#پیتزای_ مرغ _بدون_خمیر
توی دنیای متنوع و خوشمزه پیتزا ها یه پیتزایی ام داریم که اسمش رو پیتزای مرغ گذاشتم.
خوب خود این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه. بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده- گریل شده یا آبپز باشه و...
اما امروز پیتزای مرغ داریم با مرغ آبپز. که مرغشم بازیافتیه!...
سالاد ماکارونی 🖕🖕🖕
سالاد ماکارونی یکی از معروف ترین سالادهای ایرانی است که به صورت غذای اصلی و پیش غذا سرو می شود. این سالاد را می توانید با مواد مختلف و متنوعی تهیه کنید. مواد اصلی سالاد ماکارونی عبارتند از خیارشور ، ماکارونی فرم دار ، سس مایونز و ژامبون. برخی افراد به جای ژامبون داخل سالاد ماکارو...
#سالاد _الویه_ رژیمی
مواد لازم :
سینه مرغ آب پز…………………………….نصف یک عدد
تخم مرغ آب پز…………………………….. یک عدد
سیب زمینی آب پز ………………………..یک عدد متوسط
خیار شور……………………………………..۱۰۰ گرم
نخود فرنگی…………………………………۵ قاشق غذا خوری
ماست چکیده کم چرب…………………..۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………………. یک قاشق غذا...
#سالاد_ماکارانی
اطلاعات بیشتر
🌻طرز تهیه سالاد ماکارونی🌻
😍طرز تهیه 
👈مواد لازم:
💖ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بسته
💖کالباس و یا ژامبون مرغ خردشده 250 گرم
💖خیار شورخرد شده 300 گرم
💖ذرت پخته (کنسرو ذرت ) 300 گرم
💖سس سفید به مقدار لازم
💖گوجه ی عدد
💖هویج رنده شده دوعدد گرم
💖نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
💖نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
❣دستور تهیه:
🌻ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند.🌻
🌻بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.🌻
💗تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط میکنیم و ماکارونی را با مواد  مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.💓
✨نکات تکمیلی در مورد سالاد ماکارونی
🌹سالاد ماکارونی جزو انواع سالاد میباشد 
🌹زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
🌹سالاد ماکارونی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید
اطلاعات بیشتر
#سالاد_نودل _کاهو
پیش غذا یامیان وعده عالی
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
برای
4 نفر
مواد لازم برای سالاد نودل و کاهو پیچ | سالاد با نودل آماده
نودل 1 بسته
کاهو پیچ 1/2 عدد
تخم آفتابگردان 1/3 لیوان
روغن زیتون یا کنجد 1/3 لیوان
شکر سفید 3 قاشق
سرکه سفید 3 قاشق
سالاد نودل و کاهو پ...