نتایج جستجو "پیش غذا"

#سالاد _الویه_ رژیمی
مواد لازم :
سینه مرغ آب پز…………………………….نصف یک عدد
تخم مرغ آب پز…………………………….. یک عدد
سیب زمینی آب پز ………………………..یک عدد متوسط
خیار شور……………………………………..۱۰۰ گرم
نخود فرنگی…………………………………۵ قاشق غذا خوری
ماست چکیده کم چرب…………………..۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………………. یک قاشق غذا...
#سالاد_ماکارانی
اطلاعات بیشتر
🌻طرز تهیه سالاد ماکارونی🌻
😍طرز تهیه 
👈مواد لازم:
💖ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بسته
💖کالباس و یا ژامبون مرغ خردشده 250 گرم
💖خیار شورخرد شده 300 گرم
💖ذرت پخته (کنسرو ذرت ) 300 گرم
💖سس سفید به مقدار لازم
💖گوجه ی عدد
💖هویج رنده شده دوعدد گرم
💖نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
💖نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
❣دستور تهیه:
🌻ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند.🌻
🌻بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.🌻
💗تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط میکنیم و ماکارونی را با مواد  مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.💓
✨نکات تکمیلی در مورد سالاد ماکارونی
🌹سالاد ماکارونی جزو انواع سالاد میباشد 
🌹زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
🌹سالاد ماکارونی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید
اطلاعات بیشتر
#سالاد_نودل _کاهو
پیش غذا یامیان وعده عالی
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
برای
4 نفر
مواد لازم برای سالاد نودل و کاهو پیچ | سالاد با نودل آماده
نودل 1 بسته
کاهو پیچ 1/2 عدد
تخم آفتابگردان 1/3 لیوان
روغن زیتون یا کنجد 1/3 لیوان
شکر سفید 3 قاشق
سرکه سفید 3 قاشق
سالاد نودل و کاهو پ...
#تهیه_خورشت_ماست
خورشت ماست یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر  اصفهان است.
این خورشت را در دستور پخت اصلی با گوشت گردن گوسفند طبخ می کنند ، البته شما در صورت منع مصرف گوشت قرمز می توانید از گوشت مرغ هم برای تهیه خورش ماست استفاده نمایید.
در اصفهان این خورشت با گلاب و شکر تهیه می شود ولی در نسخه خور...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتدا یک قابلمه مناسب روی ح...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥩 🥩
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتدا یک قابلمه مناسب...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥩 🥩
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتدا یک قابلمه مناسب...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥩 🥩@patoghdorehamii
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتد...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥩 🥩
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتدا یک قابلمه مناسب...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتدا یک قابلمه مناسب روی ...
📕👨‍🍳 دستور آشپزی
📜 14 خرداد 1397 📜
🍔 سوپ اسفناج 🍔
مواد لازم :
🌭اسفناج : 400 گرم
🍖پیازچه : 50 گرم
🌭تره فرنگی : 100 گرم
🍖کرفس : 50 گرم
🌭سیب زمینی : 1 عدد
🍖آب مرغ : 1 لیتر
🌭خامه کم چرب : 150 گرم
🍖کره : 50 گرم
🌭فلفل سیاه : به میزان لازم
🍖نمک : به میزان لازم
🥩 @Faalroozane 🥩
🥐 طرز تهیه 🥐
🥘ابتدا یک ...
‍#سالاد الویه .طرح رولت😋
پیش غذا
فینگر فود
مناسب مهمونیها
@poktopaz
🥀🌹🥀🌹
🥀Asrin🥀
✍ مواد لازم برای 5 الی 6 نفر:
سیب زمینی متوسط 5 عدد .
تخم مرغ 4 عدد .
مرغ پخته خرد شده 1 لیوان
نخود فرنگی 1/2 لیوان
خیار شور خرد شده 1 لیوان
سس مایونز 2 ليوان
نمک و فلفل مقدار لازم
🍜دستور پخت:
مرغ را با پیاز خام به ...
#سفره_ایرانی
🌸🌸✨🌸🌸✨🌸🌸✨🌸🌸
#آش_مغزماش_یزدی
🍱 مواد لازم:
۱. ماش: ۱ پیمانه
۲. گوشت گوسفندی: ۱۵۰-۲۰۰ گرم
۳. برنج: نصف پیمانه، خیسانده
۴. سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخون، مرزه): ۱.۵ پیمانه، ساطوری
۵. نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
۶. پیاز داغ: به میزان دلخواه
۷. نعنا داغ: به میزان دلخواه
♨️ دستور پ...
#سفره_ایرانی
@Tobag
🌸🌸✨🌸🌸✨🌸🌸✨🌸🌸
#آش_مغزماش_یزدی
🍱 مواد لازم:
۱. ماش: ۱ پیمانه
۲. گوشت گوسفندی: ۱۵۰-۲۰۰ گرم
۳. برنج: نصف پیمانه، خیسانده
۴. سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخون، مرزه): ۱.۵ پیمانه، ساطوری
۵. نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
۶. پیاز داغ: به میزان دلخواه
۷. نعنا داغ: به میزان دلخواه
♨️ د...
سیب زمینی بامیه ای در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر/recipe/q1nbeua2hr7csner9pfi91gg12rtgs9m">اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۲ نفر
سیب زمینی کوچک ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵ گرم
آب ۲/۳ پیمانه
آرد ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه
۱- سیب زمینی را آب پز کرده و داغ رنده می کنیم.
۲- آب و کره را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.همه آرد را یک مرتبه می ریزیم در قابلمه کره و آب و هم می زنیم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع شود ودیگر نشود با قاشق هم زد.
۳- خمیر را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز میدهیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود.
۴- پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی را اضافه خوب ورز میدهیم .
۵- مواد را داخل قیف با ماسوره کنگره دار می ریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده می بریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
۶- از مقداری آویشن برای خوش طعم تر شدن هم می توانید استفاده کنید
۷- بعد از این که روغن اضافی سیب زمینی بامیه‌ای را گرفتید در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس یا سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو نمایید و یا اطراف غذای اصلی خود را با آن تزیین نمایید.
سایر نکات
این سیب زمینی یک پیش غذا و دورچین هم بشمار میره.
به هیچ عنوان مواد را داخل روغن هم نمیزنیم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند. گهگاهی قابلمه را آرام تکان میدهیم تا مواد به صورت یکنواخت سرخ شوند.
دقیقا شبیه به بامیه پخته می شود ، خیلی پوک و خوشمزه می شود.
روغن باید زیاد باشد به طوری که سیب‌زمینی‌ها در آن شناور باشند تا همه قسمت‌های آن سرخ شده و پخته شوند.
اگر آرد نخود در دسترس ندارید می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید به این صورت که نخود را یک روز خیس کنید و سپس در غذاساز ریخته یا چرخ کنید و سپس اجازه دهید تا خشک شود.
می‌توانید آرد سفید را نیز جایگزین آرد نخود کنید.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
سیب زمینی بامیه ای در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر/recipe/q1nbeua2hr7csner9pfi91gg12rtgs9m">اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۲ نفر
سیب زمینی کوچک ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۵ گرم
آب ۲/۳ پیمانه
آرد ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه
۱- سیب زمینی را آب پز کرده و داغ رنده می کنیم.
۲- آب و کره را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.همه آرد را یک مرتبه می ریزیم در قابلمه کره و آب و هم می زنیم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع شود ودیگر نشود با قاشق هم زد.
۳- خمیر را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز میدهیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود.
۴- پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی را اضافه خوب ورز میدهیم .
۵- مواد را داخل قیف با ماسوره کنگره دار می ریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده می بریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
۶- از مقداری آویشن برای خوش طعم تر شدن هم می توانید استفاده کنید
۷- بعد از این که روغن اضافی سیب زمینی بامیه‌ای را گرفتید در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس یا سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو نمایید و یا اطراف غذای اصلی خود را با آن تزیین نمایید.
سایر نکات
این سیب زمینی یک پیش غذا و دورچین هم بشمار میره.
به هیچ عنوان مواد را داخل روغن هم نمیزنیم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند. گهگاهی قابلمه را آرام تکان میدهیم تا مواد به صورت یکنواخت سرخ شوند.
دقیقا شبیه به بامیه پخته می شود ، خیلی پوک و خوشمزه می شود.
روغن باید زیاد باشد به طوری که سیب‌زمینی‌ها در آن شناور باشند تا همه قسمت‌های آن سرخ شده و پخته شوند.
اگر آرد نخود در دسترس ندارید می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید به این صورت که نخود را یک روز خیس کنید و سپس در غذاساز ریخته یا چرخ کنید و سپس اجازه دهید تا خشک شود.
می‌توانید آرد سفید را نیز جایگزین آرد نخود کنید.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
#خورش_ ماست_ (اصفهان)
✅یکنوع دسر وپیش غذا
مواد لازم 👇👇👇👇
گوشت گردن گوشفند 200 گرم
شکر 1/2 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست پر چرب 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
خلال بادام 1 قاشق سوپخوری
مغز گردو 1 قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
خورش ماس...
سوپ جو یکی از انواع غذاهای خوشمزه است از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس افطاری استفاده می شود. طرز تهیه سوپ جو را با ۳ روش متفاوت به همراه نکات طلایی برای طبخ بهتر این سوپ خوشمزه را در ادامه این مطلب ملاحظه می فرمایید.
سوپ جو یکی از انواع سوپ های سنتی ایرانی است که شما می توانید آن را با...
سوپ جو یکی از انواع غذاهای خوشمزه است از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس افطاری استفاده می شود. طرز تهیه سوپ جو را با ۳ روش متفاوت به همراه نکات طلایی برای طبخ بهتر این سوپ خوشمزه را در ادامه این مطلب ملاحظه می فرمایید.
سوپ جو یکی از انواع سوپ های سنتی ایرانی است که شما می توانید آن را با...
سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یک غذای خوشمزه و سالمه که به عنوان پیش غذا هم می تونید سرو کنید. ورمیشل رشته های باریک اسپاگتی هست که به اون رشته سوپی یا رشته فرنگی هم میگن.
در بخش انواع سوپ در خدمت شما عزیزان هستیم.

دستور پخت سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی
مقدار موادی که در این دستور تهیه سوپ ورمیشل گفت...
طرز تهیه کاچی -برای درمان افسردگی بعد اززایمان
استاد حسینی
طرز تهیه کاچی با آرد گندم و طرز تهیه کاچی با آرد برنج و طرز تهیه کاچی برای زائو و طرز تهیه کاچی خوشمزه و دستور پخت کاچی را کانال طب سنتی فارسی ببینید
طرز تهیه کاچی
 
مواد لازم کاچی :
 
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد برنج
یک ...
طرز تهیه کاچی -برای درمان افسردگی بعد اززایمان
استاد حسینی
طرز تهیه کاچی با آرد گندم و طرز تهیه کاچی با آرد برنج و طرز تهیه کاچی برای زائو و طرز تهیه کاچی خوشمزه و دستور پخت کاچی را کانال طب سنتی فارسی ببینید
طرز تهیه کاچی
 
مواد لازم کاچی :
 
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد برنج
یک ...
#مسقطی (Masghati) یا مشکوفی که غالبا به عنوان مسقطی لاری شناخته می شود یک نوع شیرینی و دسر است که مواد اولیه آن نشاسته، روغن، شکر، زعفران، هل و گلاب است و از انواع مغز پسته و بادام برای تزئین آن استفاده می گردد. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و همراه با پردا...
طرز تهیه آش سبزی شیرازی ( آش صبحانه ) برای افطار
آش سبزی شیرازی یا آش صبحانه یکی از غذاهای سنتی شیراز است
طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص ماه رمضان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آش سبزی شیرازی حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد.
آش سبزی شیرازی را می توانید در وعده های...
کارالی ها 👋🏻
دستور آشپزی امشب، کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان هست که بعنوان پیش غذا و یا در وعده شام میتونین سرو کنین 😋.
🔴مواد لازم :
اسفناج 350 گرم
پنیر ریکوتا ½ فنجان
پنیر پارمزان ½ فنجان
تخم مرغ 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک ¼ ق چ
فلفل سیاه ¼ ق چ.
🔴طرز تهیه :
▫️اسفناجها رو خرد کنین و سیر رو ...
#آش_گوجه _فرنگی_تبریزی
مواد لازم:
سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی: نیم کیلو
برنج آش (برنج نیم دان): یک فنجان
پیاز: یک عدد درشت
گوجه فرنگی: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: دو الی سه قاشق غذاخوری
لوبیا چشم بلبلی: نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان)
آبغوره: نصف فنجان الی یک فنجان (اگر ترشی آبغوره کم بود یک ف...
#سیب _زمینی _شکم_پر
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
کرفس ۱ ساقه ترد
جعفری ریز خورد شده ۱ قاشق
قارچ متوسط 4 عدد
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق پر
نمک و ادویه (دارچین، زردچوبه، زیره، آویشن و فلفل سیاه) به مقدار دلخوا...
#بادمجان_ورقه_گیلکی
مواد لازم برای ورقه گیلکی
بادمجان متوسط:3عدد
تخم مرغ:4 تا 5 عدد
روغن، نمک و فلفل:به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق چای خوری

طرز تهیه ورقه گیلکی
1 - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت 2 سانتی م تر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخ آب آن خارج شود. ...
#سالاد_ماکارانی مریم پز🍥🍥🍥
اطلاعات بیشتر
🌻طرز تهیه سالاد ماکارونی🌻
😍طرز تهیه 
👈مواد لازم:
💖ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بسته
💖کالباس و یا ژامبون مرغ خردشده 250 گرم
💖خیار شورخرد شده 300 گرم
💖ذرت پخته (کنسرو ذرت ) 300 گرم
💖سس سفید به مقدار لازم
💖زیتون خرد شده 300 گرم
💖هویج رنده شده 100 گرم
💖نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
💖نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
❣دستور تهیه:
🌻ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند.🌻
🌻بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.🌻
💗تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط میکنیم و ماکارونی را با مواد  مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.💓
✨نکات تکمیلی در مورد سالاد ماکارونی
🌹سالاد ماکارونی جزو انواع سالاد میباشد 
🌹زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
🌹سالاد ماکارونی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید
کیک قرمزمخملی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر/recipe/7p4e3vctsa83jpdhb33rf068umucl05l">اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۸ نفر
اطلاعات بیشتر
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قند ۶۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
خامه‏ فرم گرفته ۱۸۰ گرم
مواد کرم پنیری روی کیک
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
سرکه ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲۲۵ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره نرم شده در دمای محیط اتاق ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
دوغ بی نمک(۲۴۰ گرم) ۱ پیمانه
آرد (۲۵۰ گرم) ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- پودر کاکائو،آرد و نمک رو با هم ترکیب کرده و کنار بذارید
۲- در ظرف دیگه ای دوغ و رنگ قرمز رو با هم ترکیب کنید
۳- کره و شکر رو 2 دقیقه با همزن زده تا سبک و رنگش روشن شه
۴- تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید
۵- سرعت همزن رو کم کرده و ترکیب آرد و دوغ رنگ شده رو طی سه مرحله به ترکیب اضافه کرده و ترکیب کنید(شروع و پایان با ترکیب آرد )
۶- در کاسه کوچکی سرکه و جوش شیرین رو ترکیب کنید و اجازه بدید بجوشه بعد سریع به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید
۷- کف قالب 23 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و دیواره هارو چرب و آرد پاشی کنید قالب رو تکان داده اضافه آرد را خالی کرده.
۸- مایه کیک رو در دو قالب ریخته و قالب ها رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید
۹- ( میتونید مواد رو به طور مساوی تو دو تا سه تا قالب یک شکل بریزیدو بذارید بپزه ) اینطوری موقعه ی تزیین کیکتون سه یا دو طبقه میشه.
۱۰- نکته: فر با فر فرق داره شما خودتون ببینید حرارت و زمان فرتون چقدر برای پخت کیک ها مناسب هست
۱۱- قالب را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و در حین پخت اصلا در فر را باز نکنید
۱۲- حواستون باشه بعد از پخت تا یک ربع در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد کیک را از فر خارج کنید
۱۳- برای تهیه کرم کیک پنیر خامه ای و وانیل و پودر قند رو با همزن بزنید تا یکدست شه،خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و با لیسک آهسته ترکیب کنید کرم رو داخل یخچال بذارید تا خنک و سفت شه
۱۴- بعد از پخت اولین لایه کیک قالب رو از فر خارج کنید و کیک رو با قالب روی توری بذارید تا 10 دقیقه بمونه و کمی خنک شه
۱۵- کیک رو از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی رو در بیارید و بذارید کیک کاملا خنک شه
۱۶- بعد از خنک شدن کیک ها،روی هر لایه کرم ریخته و لایه هارو روی هم قرار بدید
۱۷- یا میتوانیم با استفاده از الگوی قلب از کاغذ روغنی رو قالب کیک قرار داده به شکل قلب برش بدیم
۱۸- و بین لایه های کیک کرم قرار بدیم
۱۹- دیواره و روی کیک رو هم با کرم پوشانده
۲۰- و می توانیم از قبل مقداری از کیک رو خرد کرده وپودرش کرده روی کیک را بپوشانیم که حالت مخملی در بیاد.
سایر نکات
کیک مخملی کیک مخصوص روز عشاق میباشد و بسیار پر طرفدار است که برای درست کردن اون سرکه استفاده میشود ولی نه بوی سرکه میدهد نه طعم سرکه و بسیار خوشمزه میشود یکبار امتحان کنید تا شما هم طرفدار این کیک خوشمزه شوید
بجای استفاده از رنگ خوراکی، از آب آلبالو میتوان استفاده کرده حتی با آب چغندر هم می شود درست کرد
از سرکه سفید استفاده شود حتما برای چرب کردن کف قالب از کره استفاده کرده.
اگر کیک با لایه های بیشتر خواستیم مقدار مواد دو برابر میکنیم

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
کیک قرمزمخملی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر/recipe/7p4e3vctsa83jpdhb33rf068umucl05l">اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۸ نفر
اطلاعات بیشتر
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قند ۶۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
خامه‏ فرم گرفته ۱۸۰ گرم
مواد کرم پنیری روی کیک
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
سرکه ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲۲۵ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره نرم شده در دمای محیط اتاق ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
دوغ بی نمک(۲۴۰ گرم) ۱ پیمانه
آرد (۲۵۰ گرم) ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- پودر کاکائو،آرد و نمک رو با هم ترکیب کرده و کنار بذارید
۲- در ظرف دیگه ای دوغ و رنگ قرمز رو با هم ترکیب کنید
۳- کره و شکر رو 2 دقیقه با همزن زده تا سبک و رنگش روشن شه
۴- تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید
۵- سرعت همزن رو کم کرده و ترکیب آرد و دوغ رنگ شده رو طی سه مرحله به ترکیب اضافه کرده و ترکیب کنید(شروع و پایان با ترکیب آرد )
۶- در کاسه کوچکی سرکه و جوش شیرین رو ترکیب کنید و اجازه بدید بجوشه بعد سریع به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید
۷- کف قالب 23 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و دیواره هارو چرب و آرد پاشی کنید قالب رو تکان داده اضافه آرد را خالی کرده.
۸- مایه کیک رو در دو قالب ریخته و قالب ها رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید
۹- ( میتونید مواد رو به طور مساوی تو دو تا سه تا قالب یک شکل بریزیدو بذارید بپزه ) اینطوری موقعه ی تزیین کیکتون سه یا دو طبقه میشه.
۱۰- نکته: فر با فر فرق داره شما خودتون ببینید حرارت و زمان فرتون چقدر برای پخت کیک ها مناسب هست
۱۱- قالب را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و در حین پخت اصلا در فر را باز نکنید
۱۲- حواستون باشه بعد از پخت تا یک ربع در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد کیک را از فر خارج کنید
۱۳- برای تهیه کرم کیک پنیر خامه ای و وانیل و پودر قند رو با همزن بزنید تا یکدست شه،خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و با لیسک آهسته ترکیب کنید کرم رو داخل یخچال بذارید تا خنک و سفت شه
۱۴- بعد از پخت اولین لایه کیک قالب رو از فر خارج کنید و کیک رو با قالب روی توری بذارید تا 10 دقیقه بمونه و کمی خنک شه
۱۵- کیک رو از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی رو در بیارید و بذارید کیک کاملا خنک شه
۱۶- بعد از خنک شدن کیک ها،روی هر لایه کرم ریخته و لایه هارو روی هم قرار بدید
۱۷- یا میتوانیم با استفاده از الگوی قلب از کاغذ روغنی رو قالب کیک قرار داده به شکل قلب برش بدیم
۱۸- و بین لایه های کیک کرم قرار بدیم
۱۹- دیواره و روی کیک رو هم با کرم پوشانده
۲۰- و می توانیم از قبل مقداری از کیک رو خرد کرده وپودرش کرده روی کیک را بپوشانیم که حالت مخملی در بیاد.
سایر نکات
کیک مخملی کیک مخصوص روز عشاق میباشد و بسیار پر طرفدار است که برای درست کردن اون سرکه استفاده میشود ولی نه بوی سرکه میدهد نه طعم سرکه و بسیار خوشمزه میشود یکبار امتحان کنید تا شما هم طرفدار این کیک خوشمزه شوید
بجای استفاده از رنگ خوراکی، از آب آلبالو میتوان استفاده کرده حتی با آب چغندر هم می شود درست کرد
از سرکه سفید استفاده شود حتما برای چرب کردن کف قالب از کره استفاده کرده.
اگر کیک با لایه های بیشتر خواستیم مقدار مواد دو برابر میکنیم

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
#میگو_سوخاری
مواد لازم میگو سوخاری
میگو۱ کیلوگرم/آبلیمو۳ قاشق غذاخوری/تخم مرغ۱ عدد/سیر۵ حبه/آرد سفید۱ لیوان/آرد سوخاری۱ لیوان/روغن سرخ کردنی به میزان لازم/فلفلبه میزان لازم/نمک به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا میگو ها را تمیز می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. برای طعم دار کردن میگوها...
طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص ماه رمضان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آش سبزی شیرازی حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت  میباشد.
آش سبزی شیرازی را می توانید در وعده های نهار، شام و پیش غذا سرو کنید. این آش مناسب سفره های افطار است.
 
دستور پخت آش سبزی شیرازی 
توجه نمایید مقد...
#مرغ_بریون_در_طبیعت
#مرغ_بریان_در_طبیعت
مواد لازم:
میله فلزی (برای نگه داشتن مرغ ها) هر دو مرغ یک عدد
پیت حلبی 17 کیلویی هر دو مرغ یک عدد
گوجه فرنگی به تعداد دلخواه
سیب زمینی متوسط به تعداد دلخواه
مرغ (با پوست) بسته به تعداد و شکمو بودن دوستان
هیزم چند شاخه
سلام به همه...
دستور پخت این مرغ رو چن...
مواد لازم:
چغاله بادام : 500 گرم
گوشت خورشی : 700 گرم
نعنای تازه : 150 گرم
جعفری تازه : 350 گرم
پیاز بزرگ : 2 عدد
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
آب لیموترش و آب غوره :1/2 فنجان
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن مایع : ...
‍ منوی غذای شهرسوخته سیستان:
قسمت دوم:
ماهی و دانه‌های گشنیز را با هم خوب ترکیب کنید و در داخل برگ مو جای دهید. این ترکیب، دستور پخت یک نوع دلمه است که ساکنان محوطه باستانی شهر سوخته، 5هزار سال پیش مصرف می‌کرده‌اند. البته با آنچه امروز به عنوان دلمه خورده می‌شود متفاوت است ولی ارزش یک‌بار درست ...
#سفره_ایرانی
#آش_مغزماش_یزدی
🍱 مواد لازم:
۱. ماش: ۱ پیمانه
۲. گوشت گوسفندی: ۱۵۰-۲۰۰ گرم
۳. برنج: نصف پیمانه، خیسانده
۴. سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخون، مرزه): ۱.۵ پیمانه، ساطوری
۵. نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
۶. پیاز داغ: به میزان دلخواه
۷. نعنا داغ: به میزان دلخواه
♨️ دستور پخت:
#ماش را د...
‍ منوی غذای شهرسوخته سیستان:
قسمت دوم:
ماهی و دانه‌های گشنیز را با هم خوب ترکیب کنید و در داخل برگ مو جای دهید. این ترکیب، دستور پخت یک نوع دلمه است که ساکنان محوطه باستانی شهر سوخته، 5هزار سال پیش مصرف می‌کرده‌اند. البته با آنچه امروز به عنوان دلمه خورده می‌شود متفاوت است ولی ارزش یک‌بار درست ...
‍ 🍜دلمه‌ها انواع زیادی دارند. از دلمه‌های برگ (مو و کلم و کاهو) گرفته تا دلمه سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و... اما این شاید محبوب ترین و معروف‌ترین دلمه‌ای باشد که سر سفره‌ایرانی‌ها می‌نشیند. #دلمه_فلفل یا فلفل دلمه‌ای شکم پر که با کمی تغییر در دستور پخت دلمه می‌توان مواد فیلین...
‍ (اطلاعات بیشتر 🍜دلمه‌ها انواع زیادی دارند. ا زدلمه‌های برگ (مو و کلم و کاهو) گرفته تا دلمه سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و... اما این شاید محبوب ترین و معروف‌ترین دلمه‌ای باشد که سر سفره‌ایرانی‌ها می‌نشیند. دلمه فلفل یا فلفل دلمه‌ای شکم پر که با کمی تغییر در دستور پخت دلمه می‌توان مواد فیلینگ آن را تغییر داد.
این غذا کم چرب و سرشار از ویتامین است و می‌توانید آن را در فر یا بخار پز یا روی اجاق گاز بپزید.
مواد لازم برای‌۴نفر:
فلفل دلمه‌ای رنگی ۴ عدد
برنج نصف پیمانه
پیاز داغ یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
لپه پخته یک پیمانه
آب گوجه‌فرنگی یک پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق
سبزی دلمه ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع دو قاشق
طرز تهیه:🍲🍲
برنج را نیم پز کنید و لپه را کامل بپزید. گوشت را با پیاز و در صورت تمایل یک حبه سیر تفت داده و سبزی دلمه تازه را که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه است، خرد کرده و همراه گوشت در ظرفی بریزید.
لپه‌های پخته شده را به همراه برنج و پیاز داغ طلایی شده و گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید و بعد از اندازه کردن نمک و فلفل مایه، آن را کنار بگذارید. حالا سر فلفل دلمه‌ای‌ها را با چاقوی تیز برش دهید، تخم‌های آن را جدا کنید و بدنه فلفل دلمه‌ها را با یک قاشق روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا بعد از پخته شدن، فرم خود را از دست ندهد.
رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید. آب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و اجازه دهید ۵دقیقه بجوشد و غلیظ شود. داخل فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها را در سس گوجه‌ای که آماده کرده‌اید بچینید و روی حرارت بگذارید. تا زمانی که فلفل کاملا نرم و قابل خوردن شود. به همین شیوه می‌توانید فلفل‌ها را درون فر بپزید اما اگر می‌خواهید آنها را بخار پز کنید، باید بعد از پر شدن دلمه‌ها را روی توری بخار پز بگذارید، ته ظرف را کمی آب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بخارپز کنید.
- فلفل منبع غنی از ویتامینC و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است که هر دوی اینها آنتی اکسیدان‌های قوی هستند و اثر رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی می‌کنند. بنابراین می‌توانید با خیال راحت این دلمه ساده و خوشمزه و سالم را در برنامه غذایی هفتگی خود جا دهید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
👇🏻👇🏻
@asrarzendegy