نتایج جستجو "ژله"

#چیزکیک_با_ژله_خورده_شیشه
مواد لازم
200 گرم بیسکویت پتی بور
200 گرم پنیر خامه ای
200 گرم خامه پاستوریزه
100 گرم کره
1 قاشق چایخوری وانیل
1 لیوان سرخالی شکر
1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا
1/2 لیوان آبجوش
1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته)
دستور پخت
ابتدا هرکدام از ژله...
چیزکیک خوشمزه با ژله خورده شیشه#
مواد لازم
200 گرم بیسکویت پتی بور
200 گرم پنیر خامه ای
200 گرم خامه پاستوریزه
100 گرم کره
1 قاشق چایخوری وانیل
1 لیوان سرخالی شکر
1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا
1/2 لیوان آبجوش
1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته)
دستور پخت
ابتدا هرکدام...
طب سشواستاد بایمانی نشر بدین پیام رو همه استفاده کنند در فرهنگ سازی تغذیه سالم سهیم باشیم
اطلاعات بیشتر
‌‌
📌 #دسر_به 😋اطلاعات بیشتر
🍮 دسری سنتی و جایگزین مناسب ژله 🍮
اطلاعات بیشتر
😋 به، یعنی بهترین 😋
🍃 مواد لازم 🍃
🌿 به 👈 نیم کیلو
🌿 شیره انگور یا عسل یا شکرسرخ 👈 به مقدار دلخواه
🌿 گلاب 👈 نصف استکان
🌿 بادام و پسته خلال شده 👈 به مقدار لازم
🌿 کره حیوانی 👈 ۵۰ گرم
🌿 نشاسته گندم 👈 دو قاشق غذاخوری
🍂 خواص 🍂اطلاعات بیشتر
👌 یک میان وعده مناسب برای کودکان بوده، در عین حال که ژله ای است، فاقد هرگونه مواد افزودنی بوده و حالت پاستیلی دارد.
👌 افرادی که قند خون بالا دارند با احتیاط مصرف کنند ⚠️
👌 حاوی مقدار مناسب از پتاسیم و ویتامین A و فیبرها است.
🌱 دستور پخت 🌱
⬅️ به را خرد کرده و می‌پزیم آن را از صافی عبور داده و شیره انگور و کره حیوانی را نیز اضافه می‌کنیم. مجدداً روی حرارت گذاشته و چند بار هم می‌زنیم تا سفت و غلیظ شود. نشاسته را به صورت جداگانه درون آب یخ حل کرده سپس روی شعله قرار دهید تا غلیظ شود، سپس به مواد اضافه کنید و مدام مخلوط کنید. در این لحظه گلاب را افزوده و شعله را خاموش می‌کنیم. و در آخر خلال بادام و پسته را اضافه کنید حتی می‌توانید از خلال بادام پسته و یا پودر نارگیل استفاده کنید.
کف ظرف را چرب کرده و مواد را روی آن ریخته و در یخچال گذاشته تا سرد شود.
🍥 جایگیزین مناسب ژله چون نمیدانید ازچی درست شده...
نشربدین کل دوستان استفاده کنند
#دسر_به
#آشپزخانه_طب سُشو
✨ غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست✨
طب سُشواستادبایمانی
اطلاعات بیشتر
‍ ‍ #کاپ_کیک_ردولوت
✏مواد لازم
روغن نباتی   ۱,۱/۴ فنجان
باترمیلک (شیرکره)   ۱ فنجان
تخم مرغ   ۲ عدد
سرکه سفید   ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل   ۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی (قرمز)  به قسمت نکات توجه کنید   به مقدار لازم
آرد   1.5 فنجان
شکر   ۱,۳/۴ فنجان
جوش شیرین   ۱ قاشق چای خوری
نمک   ۳/۴ قاشق چای...
‍ ‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خ...
‍ ‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خ...
#سالاد_ماکارونی_ژله ایی
مواد لازم :👇👇👇
ماكارونی فرم‌دار به دلخواه ۲۰۰ گرم
كنسرو نخودفرنگی يک عدد
سينه مرغ پخته شده يک عدد
سيب زمينی پخته شده يک عدد
هويج پخته دو عدد
جعفری خرد شده يک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز نگينی شده يک عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
سس مايونز ۵ قاشق غذاخوری
آبليمو يک قاشق غذ...
طرزتهیه حلوای مجلسی به روشی کاملامتفاوت✨✨✨
🆔 @khanedari2020 🆔
مواد لازم :👇
آرد سفید : 125 گرم یک پیمانه
آرد برنج 125:  گرم یک پ
آرد نخودچی : 125 گرم یک پ
شکر : 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : 200 گرم (یک پیمانه)
کره : 50 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپ‌خوری
پودر پسته و پرک بادام ...
مواد لازم برای تهیه ی #کیک_اسفنجی_فلوکسی :
تخم مرغ6 عدد
آرد220 گرم
شکر ریز220 گرم
آب ولرم130 گرم
وانیل‏1/2قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1قاشق چای خوری
ژل فولکس (آمولسیفایر)1 قاشق غذا خوری
دوستان عزیز توجه نمیانددر کارگاه های قنادی برای تهیه یک کیک فلوکسی همه مواد رو داخل یک ظرف ریخته و فقط پنج د...
‌ @toot_farangee
🌼 #فرنی_خرما

فرنی خرما دسری مناسب ماه رمضان
سالم و بدون شکر برای عزیزانی که شیرینی خرما را به شکر ترجیح میدن.
✏️مواد لازم 
شير   يك و نيم ليوان دسته دار
آرد برنج   دوقاشق غذاخوری
نشاسته ذرت  يك قاشق غذاخوری
خرما  پنج عدد
دارچين  نصف قاشق چایخوری
 
👈دستور پ...
‌ @toot_farangee
🌼 #فرنی_خرما

فرنی خرما دسری مناسب ماه رمضان
سالم و بدون شکر برای عزیزانی که شیرینی خرما را به شکر ترجیح میدن.
✏️مواد لازم 
شير   يك و نيم ليوان دسته دار
آرد برنج   دوقاشق غذاخوری
نشاسته ذرت  يك قاشق غذاخوری
خرما  پنج عدد
دارچين  نصف قاشق چایخوری
 
👈دستور پ...
‍ ‍ #کاپ_کیک_ردولوت
@kadbanoyeirani2
✏مواد لازم
روغن نباتی   ۱,۱/۴ فنجان
باترمیلک (شیرکره)   ۱ فنجان
تخم مرغ   ۲ عدد
سرکه سفید   ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل   ۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی (قرمز)  به قسمت نکات توجه کنید   به مقدار لازم
آرد   1.5 فنجان
شکر   ۱,۳/۴ فنجان
جوش شیرین   ۱ قاشق چای خوری
نم...
#پاستیل
اطلاعات بیشتر
🌹مواد لازم برای لایه قرمز
ژله ـ ـ ـ 1 بسته
آب ـ ـ ـ 1/2لیوان
پودر ژلاتین ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری
🌹مواد لایه ی سفید پاستیل:
ژله آلوئه ورا ـ ـ ـ 1/2بسته
پودر ژلاتین ـ ـ ـ 1 ق غ
خامه صبحانه ـ ـ ـ 1/4بسته
آب ـ ـ ـ 1/4لیوان
🌹طرز تهیه:
موادی رو که برای لایه ی قرمز گفتم رو توی کاسه ریخته روی حرارت بخار آب بذارید تا خوب حل بشن خنک شد توی قالب بریزید بذارید خودشو کمی بگیره
تواین فاصله مواد لایه ی سفید رو بریزید تو کاسه و بن ماری کنید البته بدون خامه ـ بعد که زلاتین ها خوب حل شدن از روی بخار آب بردارید یکم از حرارت افتاد خامه رو باهاش مخلوط کنید و روی لایه ی قرمز بریزید بذارید فریزر بمدت یک ربع تا سفت بشه ـ قالب نیاز به چرب کردن نداره ـ
🌹🌹🌹🌹اگه میخواید مثل بیرونیا کشدار بشه به موادش 1 قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کنید ـ
اطلاعات بیشتر
دستور پخت ترحلوای شیرازی
قدیم خیلی مرسوم بوده تو جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده .
فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته دارن اینه که یک حالت ژله ای داره و بخاطر اون آرد برنجش مثل ژله لرزان هست .این ترحلوا اون قدیما به دو رنگ سفید و زعفرانی درست میشد و به قطر تقریبی...
با سلام
در خدمت شماییم با دستور پخت روز.
پاستاوینچنزو با سس پستو
مواد لازم برای هر نفر
پاستالوله ای ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ریحان ساطوری ۳۰ گرم
قارچ اسلایس ۵۰ گرم
نمک؛فلفل سیاه؛پاپریکا به دلخواه
شیر ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ...
#کوکی
#کوکی_جواهر
اطلاعات بیشتر
موادلازم:
آرد۳۵۰گرم
تخم مرغ۱عدد
کره نرم۱۵۰گرم
پودرقند۱۰۰گرم
وانیل ونمک کمی
طرزتهیه:
کره،پودرقند الک شده و وانیل رامخلوط میکنیم.آردو بکینگ پودر ونمک راباهم مخلوط و الک کرده ایم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم .ورز میدیم تا خمیر لطیفب بدست بیاید. حدود۲۰الی۳۹دقیقه خمیررا درکیسه نایلونی دریخچال استراحت میدهیم .خمیرراروی سطح آردپاشیده شده به ضخامت۳میلیمترباز میکنیم و برش میزنیم.(من با یک الگوکه ازقالب شکلاتم کمی بزگتربود برش زدم)درسینی فربافاصله چیده ودرفرگرمبا۱۸۰درجه حدودا ۱۵دقیقه طبخ میکنیم.گاها چک کنید تا کوکی قهوه ای رنگ نشود.
برای تکه شکلات جواهر ... من شکلات بن ماری شده و مذاب را داخل قالب ریخته و دریخچال گذاشتم تا خودش رابگیرد و بعد با رنگ طلایی پودری که در چندقطره روغن مایع حل کرده بودم طرحهای برجسته شکلات را رنگ کردم و حفره وسطرا با ژله بریلو قرمز پرکردم .درنهایت با کمی شکلات مذاب کوکی را به تکه شکلاتی چسباندم...نوش جان ...بی ریا
اطلاعات بیشتر
#ژله _بستنی_پرتغالی_بیسکویتی
مواد لازم👇👇
شیر سرد ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
پودر ژله پرتقالی ۱ بسته پودر
ترکیب ژله و بستنی، از جمله ترکیبات خاص و خوشمزه است که احتمالا زیاد از آن استفاده کرده اید.در این مطلب طرز تهیه نوعی دسر، با بستنی و ژله و بیسکویت را به شما آموزش می دهیم که حتما از آن خوشتان می ...
#آبنبات_ ویفری _خانگی
که بچه ها عاشق اند
مواد لازم برای تهیه بیش از ۱۰۰ آبنبات ویفری خانگی
مواد لازم برای آبنبات ویفری خانگی
👇👇👇👇👇👇
آب داغ ۱۲۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین ۱ گرم
سیروپ ذرت(شیره ذرت) ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پینچ
پودر شکر ۱ کیلو
روغن اسانس دلخواه ۱/۸ قاشق چایخوری از ۶ طعم مختلف
رنگ ژله...
#دیگچه_مشهدی (دسر محلی مشهد)🍥🍮
📌مواد لازم :
۱ پیمانه برنج
۳ پیمانه شیر
۱ پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه گلاب
۲۰ گرم کره
نصف قاشق غذا خوری پودر هل
زعفران اب کرده غلیظ به مقدار دلخواه
📌دستور پخت :
برای تهیه دسر دیگچه مشهدی برنج (حتما ایرانی باشه) را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید. برنج را بگذارید خوب بپ...
🍽 عنوان: ژله گل
🍱 مواد لازم:
اول ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر درست میکنیم
📃 دستور پخت:
تو قالبی که حفره داره میریزیم و چند ساعتی تو یخچال میزاریم تا کاملا ببنده ،بعد از قالب خارج کرده و گلبرگهارو روش قرار میدیم ، برای درست کردن گلبرگها ژله ی موز رو با یک لیوان آب جوش و یک ...
‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خور...
#مسقطی (Masghati) یا مشکوفی که غالبا به عنوان مسقطی لاری شناخته می شود یک نوع شیرینی و دسر است که مواد اولیه آن نشاسته، روغن، شکر، زعفران، هل و گلاب است و از انواع مغز پسته و بادام برای تزئین آن استفاده می گردد. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و همراه با پردا...
سوپ پای مرغ و سبزیجات
مواد لازم
پای مرغ 10 عدد
هویج 1 عدد
پیاز 1 عدد
کرفس خرد شده 1 لیوان
آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
برگ بو 1 عدد
فلفل سبز 1 عدد
#سوپ پای مرغ و سبزیجات
طرز تهیه : داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پاهای مر...
‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خور...
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی❤️مواد لازم
کره : ۷۵ گرم
بیسکویت پتی بور : ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱/۲ لیوان
ژله آلوئه ورا : ۱ بسته
توت فرنگی : ۴۰۰ گرم
پودر ژله توت فرنگی : ۱ بسته
آب جوش : ۱/۲ لیوان
یخ قالبی : ۱/۲ لیوان
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی در منزل
چیز کیک توت فر...
‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خور...
‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خور...
#شيرينی_مشهدی ( آلمانی )
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۲۰ نفر
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۶۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود.
۲- به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست .
۳- آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه
۴- خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.
۵- بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید.
۶- خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید .
۷- سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید
۸- بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید.
سایر نکات
استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم .
استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید
معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم )
مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف
بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و .... خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست همزدن زیادی امكان داره خمیرتون به روغن بیفته
اطلاعات بیشتر
‌‌#1/116
🍽 عنوان: ژله خامه ای
🍱 مواد لازم:
خامه
ژله
آب
📃 دستور پخت:
برای تهیه ژله خامه ی تمیز ، اول خامه صبحانه رو با همزن دستی تو کاسه هم بزنید تا نرم بشه ، ژله ی خنک شده رو با ملاقه اضافه کنید و کم کم به خورد خامه بدین ، ژله رو یک باره به خامه اضافه نکنید و اصلا ژله گرم نباشه چون هم خامه میب...
‍ #دسر_دیگچه_مشهدی
#ماه_رمضان
🔻🔻🔻🔻
🎀دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده شماست همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
🔴مـواد لازم👇
✨2 پیمانه برنج
✨1.5 لیتر شیر
✨4 پیمانه شکر
✨نصف پیمانه گلاب
✨30 گرم کره
✨1 قاشق غذا خور...
‌ #کرم_پسته
@toot_farangee
مواد لازم
مغز پسته خام 300 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
آب گرم نصف لیوان
طرز تهیه کره پسته ساده
pistachio butter recipe
دستور پخت
یکی از بهترین و مغذی‌ترین مشتقات پسته، کره پسته است. این کره محصول غذایی‌ست که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شک...
‌ #کرم_پسته
@toot_farangee
مواد لازم
مغز پسته خام 300 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
آب گرم نصف لیوان
طرز تهیه کره پسته ساده
pistachio butter recipe
دستور پخت
یکی از بهترین و مغذی‌ترین مشتقات پسته، کره پسته است. این کره محصول غذایی‌ست که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شک...
🍄🍄🍄🍄🍀🍀🍄🍄🍄🍄
🍄🍀 @mamangoli2 🍀🍄
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°
🍄🍀 @mamangoli2 🍀🍄
🍄🍄🍄🍄🍀🍀🍄🍄🍄🍄
#آش_ریواس
#آش
یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.
مواد لازم:
گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم/ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم/پی...
کیک_پرتقالی 🍰🍰🍰
سس_پرتقال🍊🍊🍊
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
تخم مرغ.................3 عدد
شکر.....................یک لیوان
روغن مایع..............نصف لیوان
آرد .....................2/5 لیوان
بکینگ پودر.............1قاشق غذاخوری
آب پرتقال تازه......... یک لیوان
رنده پوست پرتقال.....3 قاشق غذاخوری
وانیل.....................کمی
طرز تهیه::
خوب برای شروع یه پرتقال درشت رو خوب شستم. اول پوشتش رو رنده کردم. فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه. بعد 3تا پرتقال متوسط روآبش رو گرفتم.
تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. پرتقال رنده شده رواضافه میکنیم هم میزنیم بعد هم نصف آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با قاشق و به صورت دورانی هم میزنیم بعد آب پرتقال رو و در حد مخلوط شدن هم میزنیم دوباره نصف دیگه آرد رو اضافه میکنیم وبا دور تند همزن 1دقیقه میزنیم مواد رو داخل قالب که از قبل چرب کردیم میریزیم و میزاریم داخل فر 180 درجه ای. به مدت 50 دقیقه. البته این زمان بستگی به فرتون داره
وقتی کیک رو خارج کردیم چنج دقیقه صبر میکنیم بعد از قالب خارج میکنیم و میزاریم تا کاملا سرد بشه.
سس_پرتقال:
برای درست کردن سس من باز هم از آب پرتقال طبیعی استفاده کردم که باعث شد یه ته مزه ترشی داشته باشه. به نظر من این طعم با کیک که شیرین هست تناسب خوبی ایجاد کرد. شما اگر دوست ندارید از ابمیوه پرتقالی استفاده کنید.
دوسوم لیوان آب پرتقال رو با یک قاشق نشاسته ذرت و دو قاشق شکر روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد و غلیظ بشه. 1قاشق غذا خوری ژله پرتقالی رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
زمان بدید تا سس حسابی سرد و نیم بند بشه و بعد روی کیک سرد بریزید.
مطمینم از طعم این کیک لذت میبرید.
میشه بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل
استفاده کرد،
اطلاعات بیشتر
#ژله_چرخشی..اسرین
اطلاعات بیشتر
مواد لازم
ژله آلوئه ورا سه بسته
زردالو با هرمیوه ای که دوست دارید ۲۰۰گرم
شیر یک لیوان
ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آبجوش حل کردم و گذاشتم تا کامل سرد سرد بشه و بعد شیرسردرا بهش اضافه کردم و هم زدم تا موادمون یکدست بشه..موادمو توی قالبی که از قبل چرب کردم ریختم و گذاشتم داخل یخچال تا ببنده..وقتی ک بست از یخچال درآوردم و یکی درمیان بین ژله هارو خالی کردم..اول با چاقو اندازه گرفتم و بعد با قاشق درآوردم..این کارخیلی راحت انجام میشه..سپس زردالو‌هارو را کف قالب چیدم و یک‌بسته ژله الورا رو با یک و نیم لیوان آبجوش ب روش بنماری حل کردم و گذاشتم تو محیط تا خوب سرد شد..وقتی ک سرد شد تو جاهای خالی که زردالوهارو‌چیده بودم ریختم و دوباره داخل یخچال گذاشتم..قسمت های سفید ژله آلوئه ورا ک بیرون آورده بودم گذاشتم رو بخار سماور تا آب بشن و بعد ریختم روی ژله و مجدد گذاشتم داخل یخچال..پس از دو یا سه ساعت از یخچال بیرون آوردم و توی ظرف سرو برگردوندم..ب همین سادگی..ب همین خوشمزگی🌷
اطلاعات بیشتر
طرز تهیه دسر ماست و آناناس
دسر ماست و آناناس یکی از دسرهای ژلاتینه است که با استفاده از ماست پرچرب و کمپوت آناناس تهیه میشود. با طرز تهیه دسر ماست و آناناس آشنا شوید.
شاید بتوان گفت بعد از شیر وخامه، ماست یکی از  پرکاربردترین مواد لبنی در آشپزی و شیرینی‌پزی است و از آن می‌توان برای تهیه انواع غذا،...
#ژله_بستنی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۵ نفر
میوه به مقدار لازم
بستنی (وانیلی) ۱/۵ لیوان
پودر ژله ۲ بسته
طرز تهیه
۱- یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم می زنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانه های ژله كاملا حل شوند.
۲- بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود .
۳- وقتی ژله كمی سرد شد(در حدی كه نبندد)بستنی را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
۴- مایه ژله بستنی را تا نصفه در کاسه های بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
۵- بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل می کنیم و كمی صبر میكنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نكند.
۶- وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله بستنی می ریزیم و دو ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
سایر نکات
بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه كاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نكته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید كه بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده كه ظاهر خوبی نیست.
میتوانید به صورت رنگین كمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه كنید و لایه لایه روی هم قرار دهید
میتوانید از ژله آلوئه ورا كه بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این كار استفاده كنید تا ژله شما بسیار زیبا تر شود
در شكل از یك لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده.برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط كنید و وقتی ژله كاملا گرفت روی آن ژله بستنی بریزید و اجازه دهید ببندد.البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود كه زیباتر شود.میتوانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط كمی آب كنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
🍃دسر و غذاهای 💯%امتحان شده 🍃
اطلاعات بیشتر
ژله بستنی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۵ نفر
میوه به مقدار لازم
بستنی (وانیلی) ۱/۵ لیوان
پودر ژله ۲ بسته
طرز تهیه
۱- یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم می زنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانه های ژله كاملا حل شوند.
۲- بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود .
۳- وقتی ژله كمی سرد شد(در حدی كه نبندد)بستنی را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
۴- مایه ژله بستنی را تا نصفه در کاسه های بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
۵- بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل می کنیم و كمی صبر میكنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نكند.
۶- وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله بستنی می ریزیم و دو ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
سایر نکات
بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه كاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نكته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید كه بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده كه ظاهر خوبی نیست.
میتوانید به صورت رنگین كمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه كنید و لایه لایه روی هم قرار دهید
میتوانید از ژله آلوئه ورا كه بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این كار استفاده كنید تا ژله شما بسیار زیبا تر شود
در شكل از یك لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده.برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط كنید و وقتی ژله كاملا گرفت روی آن ژله بستنی بریزید و اجازه دهید ببندد.البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود كه زیباتر شود.میتوانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط كمی آب كنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
ژله بستنی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۵ نفر
میوه به مقدار لازم
بستنی (وانیلی) ۱/۵ لیوان
پودر ژله ۲ بسته
طرز تهیه
۱- یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم می زنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانه های ژله كاملا حل شوند.
۲- بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود .
۳- وقتی ژله كمی سرد شد(در حدی كه نبندد)بستنی را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
۴- مایه ژله بستنی را تا نصفه در کاسه های بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
۵- بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل می کنیم و كمی صبر میكنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نكند.
۶- وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله بستنی می ریزیم و دو ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
سایر نکات
بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه كاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نكته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید كه بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده كه ظاهر خوبی نیست.
میتوانید به صورت رنگین كمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه كنید و لایه لایه روی هم قرار دهید
میتوانید از ژله آلوئه ورا كه بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این كار استفاده كنید تا ژله شما بسیار زیبا تر شود
در شكل از یك لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده.برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط كنید و وقتی ژله كاملا گرفت روی آن ژله بستنی بریزید و اجازه دهید ببندد.البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود كه زیباتر شود.میتوانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط كمی آب كنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
#شیرینی_ پف_ پفی🍭🍡🍬🍩🍫
📌 من از سه رنگ استفاده کردم ژله بلوبری، تمشک، الوورا
📝مواد لازم :
🍧 ژله به رنگ دلخواه
🥣يك ق غ ژلاتين
🍚٤ ق غ شكر
🥥پودر نارگيل
🍶آب يك چهارم ليوان
👩🏻‍🍳طرز تهيه :
اول از همه يك بسته ژله رو با شكر و ژلاتين و آب به روش بن ماري ذوب ميكنيم،خوب كه غليظ شد ميريزيمش داخل يه ظرف بزرگ ...