نتایج جستجو "کلوچه"

#خمیر_جادویی
اطلاعات بیشتر
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.
داخل خمیر هم نوتلا گذاشتم 😋😋
اطلاعات بیشتر
#پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ...
#پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ...
#کلوچه_مرغ_پنیری
اطلاعات بیشتر
✍موادلازم:
فیله یا سینه بدون استخوان مرغ نیم کیلو
تخم مرغ ۲ عدد کوچک
شوید تازه و ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد یک سوم پیمانه
مایونز یک قاشق غذاخوری پُر
سیررنده شده ۳ حبه
پنیر موتزارلا رنده شده(پنیر پیتزا) یک پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری 
فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
♨️طرز تهیه:
ابتدا فیله مرغ را به شکل نگینی ریز خرد کنید و در کاسه ای بریزید، سپس مایونز،تخم مرغ ها،آرد، پنیر، نمک و ادویه ها، شوید و سیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، از مواد مزه دار شده یک قاشق بردارید و در روغن بگذارید و مثل کوکو کمی تخت کنید(حرارت متوسط باشد) همه مواد را به همین شکل قاشقی در روغن گذاشته و سرخ کنید، یک طرف هر کلوچه که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و خوش رنگ شود. (دقیقا عین سرخ کردن کوکو) همه مایه مرغ و پنیر را به همین ترتیب در کمی روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کلوچه ها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
Insta:ashpazi.modern.pegi
اطلاعات بیشتر
#آشپزی
کلوچه خرمایی زابلی
@sana_cake
مواد لازم:
روغن نصف لیوان
آب1 لیوان
خرما150گرم
نمک مقداری
آرد گندم2 لیوان
خمیر مایه یک قاشق چایخوری
زیره به میزان لازم
رازیانه به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
کلوچه خرمایی یکی از شیرینی های مخصوص و محلی مردم سیستان میباشد که از سال های قدیم تا به ا...
کلوچه کشمشی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر/recipe/20guqk6tghphv2640pigeq1rieijma6o">اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۸ نفر
آرد کامل ۱,۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره آب شده ۶ قاشق غذا خوری
پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری
کشمش ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ درشت ۱ عدد
خامه‏ ۵-۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بی‌دانه را اضافه کنید و هم بزنید.
۳- در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
۴- آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
۵- آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچه‌ها را گرم سرو کنید.
سایر نکات
این کلوچه‌ها برای صبحانه عالی هستند. بسیار خوشمزه هستند و می‌توانید با یک لیوان شیر خنک میل کنید و لذت ببرید.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
کلوچه کشمشی در سرآشپز پاپیون
اطلاعات بیشتر/recipe/20guqk6tghphv2640pigeq1rieijma6o">اطلاعات بیشتر
مواد لازم برای۸ نفر
آرد کامل ۱,۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره آب شده ۶ قاشق غذا خوری
پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری
کشمش ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ درشت ۱ عدد
خامه‏ ۵-۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بی‌دانه را اضافه کنید و هم بزنید.
۳- در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
۴- آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
۵- آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچه‌ها را گرم سرو کنید.
سایر نکات
این کلوچه‌ها برای صبحانه عالی هستند. بسیار خوشمزه هستند و می‌توانید با یک لیوان شیر خنک میل کنید و لذت ببرید.
منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
اطلاعات بیشتر
#خمیر_جادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
خامه صبحانه 2تا 3قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و...
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_خرمایی
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
 شیر: یک لیوان
روغن جامد: یک لیوان
بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
آرد: به اندازه‌ای که خمیر به‌ دست نچسبد.
مواد میانی
خرما: هسته گرفته شده یک لیوان
هل، دارچین، گلاب: به مقدار لازم
روغن: کمی
تخم‌مرغ و کنجد: به میزان لازم برای تزئین روی کلوچه
طرز تهیه
 شیر و تخم‌مرغ و روغن و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بکینگ‌پودر و آرد را دو بار الک و به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد. روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. خرما را در روغن تفت دهید وآن را له کرده و با کمی مغز گردوی خرد شده و هل و دارچین و گلاب مخلوط کنید. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر دارید و کف دست صاف کنید و یک قاشق مربا خوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و به آرامی خمیر را ببندید و با یک کارد چند برش روی آنها بدهید و روی کلوچه‌ها را زرده تخم مرغ و کنجد زده مانند کتلت، فرم داده و در قسمت وسط فر به مدت 20 دقیقه بگذارید یا در روغن داغ سرخ کنید و بعد روغن اضافی آنها را بگیرید و در ظرف مناسب چیده و برای سفره افطار آماده کنید.
اطلاعات بیشتر
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🍃🌸🍃🌸
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید ...
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
‍ #خمیر_جادویی
#دونات_پیتزایی
اطلاعات بیشتر
من با این خمیر تقریبا همه چی درست کردم خوب شده، پیتزا کلوچه نان و.....
کار راه بنداز و راحته، جالبه که با آب بهتر از با شیر شد.
موادلازم:
🀊آرد 2 پیمونه
مایه خمیر 1 ق م
نمک 1/2 ق چ
شکر 1 ق چ
آب ولرم به حدی که خمیر به دست نچسبه (از یه پیمونه کمتر،بسه معمولا)
روغن مایع 2 ق غ
طرزتهیه:
همه مواد خشک رو مخلوط کنید و کم کم آب رو اضافه کنید
بعد خوب ورز بدین خمیر رو، من 100 بار به کف ظرف میکوبم راحت ترم، بعد روغن رو اضافه میکنم یه ورز کوچک میدم، توی جای گرم میذارم تا ور بیاد.
وقتی ور اومد (یعنی انگشت بزنی روش بالا نیاد خمیر ) خمیر آماده اس جدا گانه مواد پیتزا درست میکنیم(من فقط از گوشت قرمزچرخی و فلفل دلمه استفاده کردم) با فلفل سیاه و اویشن معطرش میکنیم خمیر رو به صورت مستطیل با وردنه باز میکنیم مواد رو داخلش میچینیم روش پنیر گودا میذاریم و لبه خمیر رو روهم فیکس میکنیم وبه حالت استوانه میشه بعد دوسرش رو روی هم قرا میدیم تا شکل دونات بشه و تو روغن دااااغ سرخش میکنیم میتونید داخل فر هم قرار بدید که این مدل سرخ کرده اش دلبرتره
اطلاعات بیشتر
#کلوچه_خرمایی
مواد لازم:
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود....
#کلوچه_گردو
اطلاعات بیشتر
و پودر نارگیلی اسرین پز...مواد لازم برای پنجاه عدد:یک کیلوگرم ارد مخصوص شیرینی پزی٬۵۰۰گرم روغن مایع ٬دولیوان شیر٬سه قاشق غذاخوری پکینگ پودر و مقدار کمی وانیل همه ی موادو باهم قاطی میکنیم و خوب ورز میدیم و میزاریم کنار این برای خمیرمون و مواد داخلش به اندازه ی دلخواه گردو و پودر نارگیل و دو لیوان شکر اسیاب شده کمی هل و کمی دارچین هم توش میریزیم .حالا خمیرمونو به شکل توپک کوچولو درمیاریم با وردنه پهن میکنیم توقالب میزاریم و یک قاشق از اون مواد امادمونو توش میریزیم وبادست خمیرو بهم میچسپونیم به این شکل ادامه میدیم و فر را از قبل گرم کرده و کاغذ روغنی رو سینی فرتون حتما باید بزارید یک عدد تخم مرغ رو خوب هم میزنیم و با قلمو روی کلیچه هامون میزنیم ومیزاریم داخل فر اول پایین فر و در اخر بالای فرو روشن میکنیم تا به خوبی بپزند..کلوچه های خوشمزون بهترین عصرونه هستش بیشتر با چای میل میشود.
خرماهم به همین روش خمیررو پهن میکنیم کمی خرما از قبل تو کمی روغن تفت داده شده رو با دست ورز میدیم و روی خمیر پهن میکنیم و‌ به شکل رولت رول میکنیم و‌باچاقو‌برش میدیم به همین سادگی😍
اطلاعات بیشتر
#کلوچه
ساده‌ترین دستور پخت برای یک کلوچه خوشمزه خانگی! کلوچه کره بادام زمینی
مواد لازم :
یک فنجان کره بادام زمینی
یک فنجان شکر سفید
یک عدد تخم مرغ طرز تهیه :
برای تهیه این کلوچه لذیذ ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( حدود 180 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و سینی فر را چرب کرده و یا یک کا...
#کلوچه_گردو_و_خرما
اطلاعات بیشتر
مواد لازم:
آرد ....................دوتا سه لیوان تاجایی که خمیر بدستتون نچسبه
شیر ولرم ................. 1 پیمانه.
روغن مایع .............. یک سوم پیمانه.
شکر ..................... 3قاشق سوپخوری
خمیرمایه ............ 3 قاشق چای خوری
وانیل .............. یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ.............یک عدد سفیده
*مواد میانی:
خرما ........................ ۲۰۰گرم تقریبا ۱۵ عدد خرمای درشت ریختم
گردو ريز خرد شده .... 100 گرم نصف پیمانه ریختم
دارچین .......... یک دوم قاشق چای خوري
مواد رومال:
زرده تخم مرغ ....... 1 عدد
زعفران غليظ ......... 1 قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
* شیر ولرم را با 1 ق س شکر و 3 ق چ مایه خمیر مخلوط کرده، روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و در جای تاریک ونسبتا گرم مثل داخل کابینت به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا عمل آمده و پف کند.
* سپس روغن مایع و مابقی شکر را در ظرفی ریخته، خوب مخلوط می کنیم. خمیر مایه ی عمل آمده وسفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با مفتول دستی به خوبی مخلوط می کنیم. وانيل را اضافه می کنیم.
* پس از آن آردی که از قبل الک کرده ایم را روی مواد بالا الک می کنیم. آرد را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر لطیفی به دست آید و خمير بدست نچسبد. چسبندگی خمیر را با ورز دادن می گیریم. در حدود 5 دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم. این زمان تقریبی است زیرا قدرت ورز دادن افراد با هم متفاوت است. می توانید برای ورز دادن از دستگاه نیز استفاده کنید. تا زمانی که خمیر لطیفی داشته باشید. روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.
طرز تهیه ی مواد میانی:
• ابتدا خرما را به همراه یک سوم لیوان اب روی حرارت ملایم بمدت پنج دقیقه قرار داده تا کمی نرم شود. سپس 1 ق س روغن مایع، دارچین و را افزوده و با پشت قاشق هم می زنیم تا خرما نرم و یکدست شود. گردو را اضافه کرده، از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.
• بعد از استراحت اولیه از خمیر چانه ‌های 50 گرمی به اندازه نارنگیه کوچک برداشته، مقداری از مواد میانی وسط آن قرار می دهیم. آن را خوب پیچیده و در کف دست کمی باز کرده، روی آن مهر دلخواه زده یا طرح می اندازیم.
•کف سینی مخصوص راکاغذ روغنی انداخته و کلوچه ها را با فاصله داخل آن می چینیم. روی آن را پوشانده و اجازه می دهیم 20 دقیقه ی دیگر استراحت کند. وقتی روی آن را می پوشانیم مواظب باشید که نایلون با سطح نان ها تماس نداشته باشد.
• بعد از استراحت دوم روی نان ها را رومال زده، کنجد یا تخم خرفه پاشیده و در فری که از قبل گرم شده به حرارت180درجه و مدت تقریبی 20تا25دقیقه قرار می دهیم البته بستگی به دمای فرتان داردتا زیر کلوچه ها طلایی شود.
• کف فر ظرف آب قرار دهید زیرا بخار اب باعث نرم شدن کلوچه ها می شود.
• اگر از فری استفاده می کنید که چرخش دما دارد نیازی به روشن کردن گریل نیست. در غیر اینصورت برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها چند دقیقه گریل را روشن کنید. تا زمانی که گریل روشن است از جلوی فر تکان نخورید.🌺🌺🌺🌺
اطلاعات بیشتر
‍ 🍽 دستور کتو: کلوچه شاهدانه
⬅️ ماکروها: چربی 77 % پروتئین 15 % کربوهیدرات 8 %
✅ این کلوچه بهترین انتخاب برای مواقعی است که هم هوس کلوچه خوردن همراه چای کرده اید، و هم نمیخواهید از برنامه رژیمی خود تخطی کنید 😊
✅ مواد لازم:
یک و یک چهارم فنجان (185 گرم) شاهدانه (یا تخم شربتی)
یک چهارم ف...
‍ 🍽 دستور کتو: کلوچه شاهدانه
⬅️ ماکروها: چربی 77 % پروتئین 15 % کربوهیدرات 8 %
✅ این کلوچه بهترین انتخاب برای مواقعی است که هم هوس کلوچه خوردن همراه چای کرده اید، و هم نمیخواهید از برنامه رژیمی خود تخطی کنید 😊
✅ مواد لازم:
یک و یک چهارم فنجان (185 گرم) شاهدانه (یا تخم شربتی)
یک چهارم ف...
مواد لازم
کلوچه فومنی👇👇👇
ارد سفید 1/5کیلوگرم
شیر2لیوان
ماست چکیده1لیوان
مایع خمیر1قاشق غذا خوری
بکنیک پودر1قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ2عدد
پودر گشنیز
پودر هل
تخم شنبلیله 1قاشق
مواد داخل:گردو شکر یا خرما له شده دارچین
دستور پخت:
ابتدا بکینک پودر را به ارد اضافه کرده سه بار الک می زنیم ،سپس شیر ،ر...
عزیزان امروز براتون دستور پخت یه شیرینی مخصوص مراسم سال نو در روسیه رو دارم....امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍😍😍 اسم شیرینی «کوالاکچی» هستش که تو روسیه این اسم رو داره شما میتونین بگین کوکی😃
مواد لازم:عشق به اشپزی....شکمو بودن....اب دهنتون سرازیر شدن😋😋😋 سه چهارم پیمانه روغم کانولا
1/5پیمانه ارد کام...
#دستور_پخت_پیراشکی_گوشت_و_قارچ
طرز تهیه :
ابتدا باید خمیر جادویی درس کنید یااگه وقت نداشتین میتونید از نون روغنی هم استفاده کنین برا داخل پیراشکی مایع ماکارونی درس کردم ...پیاز داغ کرده وگوشت چرخکرده رو توش تفت دادم بعد فلفل دلمه ای ریخته باز کمی تفت دادم و ادویجات ورب زدم روغن اضافیشو گرفتم تو این...
#ساده‌ترین دستور پخت برای یک کلوچه خوشمزه خانگی! کلوچه کره بادام زمینی
مواد لازم :
یک فنجان کره بادام زمینی
یک فنجان شکر سفید
یک عدد تخم مرغ طرز تهیه :
برای تهیه این کلوچه لذیذ ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( حدود 180 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و سینی فر را چرب کرده و یا یک کاغذ روغن...
‍ ‍ 🎄🍹🎄🍹🎄🍹
🍹کلوچه زنجبیلی
نانی که در این بخش آموزش میدهیم یکی از نانهایی است که در قنادی های تبریز وجود دارد وخیلی محبوبه .
این نان بسیار نرم وخوشمزه است و دستور پخت آن خیلی آسونه .
امروزمیخواهیم پخت این نان روآموزش بدیم.
باماهمراه باشین.....
🍹🍹🍹🍹🍹🍹
مواد لازم
حجم لیوان مو...
پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ک...
#پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ...
#پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ...
As.j:
طرز تهیه کلوچه نور #رودسر اصیل در منزل
دستور پخت کلوچه خانگی
بدون شک تا حالا کلوچه نور رودسر را امتحان کردین و از طعم خوبش لذت بردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا رودسر برید، با کمترین زحمت رودسر و بیارین خونتون! پس با طرز تهیه این کوکی با ما همراه باشین.
مقدارهایی که تو مواد لا...
#فهرست
🌸دوستان با تایپ غذای مورد نظر در قسمت سرچ یا جستجو ویا زدن روی هشتکها # به راحتی به دستور پخت دسترسی پیدا خواهید کرد🌸
🌼پودینگ کاراملی دو رنگ
🌼کیک مرغ
🌼سمبوسه با گوشت
🌼کیک اسفنجی
🌼پاستا
🌼ته چین باقلا با مرغ
🌼آش رشته
🌼فنجانی
🌼بورک گوشت و بادمجان
🌼مرغ شکم پر
🌼دسر کاراملی
🌼سمبوسه با پنیر
🌼جد...
#کلوچه_خرمایی
طرز تهیه کلوچه خرمایی با بهترین روش پخت و طعم عالی
مواد لازم
روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۶ قاشق غذا خوری
خرما : ۱۲ عدد
هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه خرمایی
ابتدا فر را بر ر...
#کلوچه
ساده‌ترین دستور پخت برای یک کلوچه خوشمزه خانگی! کلوچه کره بادام زمینی
مواد لازم :
یک فنجان کره بادام زمینی
یک فنجان شکر سفید
یک عدد تخم مرغ طرز تهیه :
برای تهیه این کلوچه لذیذ ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( حدود 180 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و سینی فر را چرب کرده و یا یک کا...
#کلوچه
ساده‌ترین دستور پخت برای یک کلوچه خوشمزه خانگی! کلوچه کره بادام زمینی
مواد لازم :
یک فنجان کره بادام زمینی
یک فنجان شکر سفید
یک عدد تخم مرغ طرز تهیه :
برای تهیه این کلوچه لذیذ ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( حدود 180 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و سینی فر را چرب کرده و یا یک کا...
#پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ...
#پیراشکی_حصیری با خمیر جادویی
✍مواد لازم : 👇
‎مواد لازم
‎آرد ۳ لیوان
‎ خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
‎تخم مرغ ۱ عدد
‎شیر یا آب ۱ لیوان
‎روغن ۶ قاشق غذاخوری
‎نمک ۱ قاشق چایخوری
‎ شکر ۴ قاشق چایخوری
✍دستور پخت :👇
‎۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل ...