سرآشپز

جزئیات پست

اسپرینگ رول گوشت غذای آسیایی است که در آن توسط خمیر مخصوص و موادی که به سلیقه می‌توان متفاوت انتخاب ...

اسپرینگ رول گوشت غذای آسیایی است که در آن توسط خمیر مخصوص و موادی که به سلیقه می‌توان متفاوت انتخاب نمود (از گوشت مرغ و گوسفند گرفته تا سبزیجات و صیفی‌جات متفاوت)، پر خواهد شد و در دو حالت آن را پخت می‌دهند یا آن را در فر قرار داده و یا در ظرف روغن سرخ می‌کنند. مدل سرخ شده آن بسیار خوشمزه تر از مدل آماده شده آن در فر خواهد بود. 
جهت خوش طعم شدن بهتر این نوع غذای آسیایی بایستی از گوشت بدون چربی استفاده کرد. موادی که به سلیقه و ذائقه بدان اضافه می‌شود شامل قارچ ،جعفري ، ذرت، فلفل دلمه‌ای و ... است. در اینجا دستور پخت اسپرینگ رول گوشت با قارچ
دستور پخت برای 4 نفر و مدت زمان تهیه آن 1 ساعت است.
مواد لازم جهت تهیه #اسپرینگ_رول_گوشت
گوشت چرخ شده 400 گرم
کره 50 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
قارچ 10 عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
نان لواش یا خمیر یوفکا يا نان
سمبوسه
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت
1. در ابتدا مواد گوشت داخل خمیر را آماده می‌کنیم به این صورت که در ابتدا پیاز را به خوبی ریز خرد کنید و در روغن کاملا سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.
2. گوشت را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت چرخ شده به خوبی باز و سرخ شود.
3. قارچ را خرد کنید.
4. در ظرف جداگانه کره را بر روی شعله آب کنید و قارچ‌ها را داخل آن سرخ کنید و بگذارید تا قارچ آب بیندازد و آب قارچ ها به خوبی تبخیر شود.
5. قارچ‌ها را به گوشت اضافه نمایید و تفت دهید. 
6. فلفل  دلمه‌ها را زیر ریز خرد کنید و به مواد بیفزایید
7. پس از آماده سازی مواد پنیر پیتزا را کمی اضافه نمایید. 
8. خمیر آماده یا نان لواش را آماده کنید و مواد گوشت را داخل آن بریزید یه لایه پنیر پیتزا روی آن بپاشید  و با سلیقه خودتان آن را بپیچید.
9. خمیر آماده پس از پیچیده شدن را داخل ماهی تابه روغن بیاندازید و به خوبی سرخ کنید.
10. اسپرینگ رول گوشت آماده سرو برای شما سروران گرامی است نوش جانتان.... .
🌸
اطلاعات بیشتر
کانال سرآشپز
        مشاهده پست های بیشتر از سرآشپز     مشاهده جزئیات پست در تلگرام

این پست به نقل از سرآشپز آورده شده است و وب سایت هشتگ هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد.